Шествието „Безсмъртният полк“ се проведе в центъра на София, въпреки забраната на Фандъкова (С ВИДЕО)

Шествието „Безсмъртния полк“ извървя маршрута си от храм-паметника „Александър Невски“ до паметника на Съветската армия, затваряйки едно от платната на бул. Цар Освободител, въпреки забраната на кмета на София Йорданка Фандъкова. Участниците в забраненото шествие не се отказаха въпреки провокациите на държавата.

Участниците в шествието носят български, руски и съветски знамена.

Пред паметника на Съветската армия те бяха посрещнати от няколко десетки платени лумпени, които вече бяха окупирали горната част на паметника под благосклонните погледи на кордона полицаи, чиято единствена функция изглежда беше да пази малката групичка провокатори. Младежите с вид на футболни хулигани бяха заели позиции точно до мястото, където се поставят венците и зад гърба на полицаите овикваха с мегафони всеки, който се приближи да остави цвете. Арсеналът на фашизоидите варираше от обидни реплики като „червени боклуци“ и „русороби“ до призиви за събаряне на паметника на Съветската армия.

Ако влезете в YouTube и потърсите видеа от честванията на 9 май в Украйна след 2014 г. в градовете Харков, Одеса, Запорожие, Киев и пр. ще видите, че сценария на провокациите е буквално един и същ – платени хиперагресивни лумпени правят всевъзможни лупинги, за да помрачат празника на поднасящите цветя пред паметниците на Съветската армия… и пак под благосклонния поглед на полицията. Изгледайте тези видеа и ги сравнете с видеото от днешното българско честване в София, което публикуваме под текста… и се опитайте да намерите поне една разлика. Украйна днес е фашизирана псевдодържава във война, която събаря паметниците от собственото си съветско минало. През подобни сценарии минаха също Прибалтийските държави, а сега и Молдова. Готвят ли ни за голямата месомелачка? Изводите оставяме на вас. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК – последвай линка

А ето и платените провокатори в близък план:

https://youtu.be/c7C16Ef7Vm4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ,УЧАСТАЩИ В ШЕСТВИЕТО! ДЕНЬ ПОБЕДЬЙ! РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ И НАС,ЗА ТРЕТИ ПЪТ! И…,ТОГАВА ДА МУ МИСЛЯТ ВСИЧКИ СОПОЛИ,ДЕТО СЕГА БУШУВАТ С АМЕРИКАНСКАТА ИЗМЕТ! ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ НА ПАРАДА-УСМИХНАТИ,ДЕЦА И ВОЙНИЦИ,БАБИ И ДЯДОВЦИ,БЕЛИ,РУСИ,СИНЕОКИ,КРАСИВИ! НЕ КАТО ОНАЯ СБИРЩИНА,ДЕТО ЗАТВОРИ ТЕРМИНАЛ 2. ПУТИН ИМ СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦАТА ДНЕС,ПОКАЗА ИМ,ЧЕ И ВОЙНА И ПАРАД МОЖЕ ДА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА! РУСИЯ НЕ Я Е СТРАХ! РУСИЯ ПОБЕЖДАВА,ЗАЩОТО СИ ЗАЩИТАВА РОДИНАТА! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН!!!

  2. Ш ом все още има такава сбирщина, значи Народния съд след 9 септмеври 44 не си е свършил/довършил добре работата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *