Джулиана Гани крие страшни се*с тайни! Вижте само тук:

Джулиана Гани свали маската на наивно и добродушно момиче и показа истинския си нрав. 

Досега тя успешно се правеше на мила и добра, миеше чинии, грижеше се за съквартирантите и охкаше по ненагледния си съпруг.

Когато обаче изрече клевета по адрес на Мегз и усети, че ще я разкрият, внезапно се превърна в тигрица и се разкрещя така, че едва не изпопадаха стените на Къщата. Силиконката показа истинското си лице в конфликта с Каканашева и едва се сдържа да не я удари. Ако бяхме вън, щях да измета пода с нея, развика се тя на хвърлилите се да ги разтървават. Лицето й се изкриви и всякаква добронамереност и наивност изчезнаха от него, а на тяхно място се появи злоба и махленска простотия.

Апропо, вече са разпитани майките и на двете и се оказа, че пловдивчанката е излъгала. Мегз никога не е посягала на родителката си и клюката рикошира върху самата миска.

Организатори на конкурси пък споделиха под сурдинка, че Гани се държи така  на всяко състезание по обиколка на бюста или други прелести и не мирясва, докато не получи своето. Тя вдигала страхотни панаири зад кулисите, навирала си  ци*ите в очите на членовете на журито, приканвала всички да ги пипнат и да се уверят колко истински изглеждат и колко са добри на допир.

Така в морски конкурс, в който не взела първото място, се разлютила и скъсала бюстието си пред смаяния поглед на един от гласувалите против. Това едва не го развело с жена му, която станала свидетелка на гледката. Джулиана пък изпаднала в истерия, че не е първа.

Самата тя ревнува всяка, която се изпречи на пътя й в конкурсите и дава интервюта против нея, издавайки горещи тайни от живота й. Сума ти скандали избухнаха заради нея преди две години на „Мис Плеймейт“, когато не бе допусната. За кандидатките излязоха такива клюки, че някои сами се отказаха.

Пловдивчанката дори е достигала до саморазправа с конкурентки, но тези подробности бяха спестени на феновете й, тъй като се говори упорито, че си плаща на жълти сайтове. „Три пъти си смених силикона, защото обичам бюста си“ – призна тя пред цяла България. На втория чифт зърната сочеха в неправилната посока, не бяха секси, затова го замених с трети. Вторите исках да ги подаря на бедна абитуриентка, но не ми разрешиха, обясни благотворителните си наклонности тя. И се похвали, че има толкова много голи снимки, че сама не помни колко са. А бизнесмен дал три бона, за да оближе шоколада от нея.

Вкъщи пък Джулиана ходела гола и обичала да готви само по престилка. Тя ходи полугола и в Брадъра, където мъжете не издържаха, избухнаха и я номинираха.

Футболистът Дани Златков обясни, че непрекъснато е принуден да гледа зърната й, оито вряла буквално в лицето му, а от време на време показвала и прашките си. Ние тук сме вече месец без жените си и гледката не се издържа, повярвайте ми, каза на номинациите той.

Ти пък какво искаш, като монахиня ли да се облека, фръцна се Гани и нарочно се съблече още повече.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *