Джордж Клуни – кръстник на внучката на Дарина Павлова!

Дарина Павлова баба
Мадам Мулти Дарина Павлова е на седмото небе от щастие тези дни, след като дъщеря й Венцислава я дари с внуче. Миналата седмица първородната дъщеря на Илия Павлов Венцислава и мъжът й Тарек Микнас се сдобиха с дъщеричка, която кръстиха Алба.

Въпреки, че не е биологична баба, Дарина прави грандиозни планове за честването на раждането. Още с появата си в болницата Павлова обсипала малката Алба с уникални маркови дрешки и плюшени играчки.

Близки до Мадам Мулти разкриват, че тя планира да подари на внучка си и уникално колие с диамант. Освен това вдовицата на Илия Павлов вече е обмислила и кои да бъдат духовните родители на бебето. Дарина била убедена, че това трябва да са Джордж и Амал Клуни, и вече на няколко пъти подметнала идеята на Венцислава и Тарек.

Джордж Клуни със съпругата му Амал
Джордж Клуни със съпругата му Амал

Напълно възможно е холивудската двойка да приеме предложението, тъй като Амал е първа братовчедка на Тарек. Дарина пък отдавна се познава с Джордж Клуни. Светската двойка била сред първите, които изпратили поздравителни картички и огромни букети на малката Алба.

Първото внуче на покойния Илия Павлов се появи на бял свят в най-елитната болница в Дубай, където Венцислава и Тарек живеят. Още с раждането си малката Алба се превръща в едно от най-богатите бебета в света. Фамилията на Тарек е една от най-заможните в арабския свят, тъй като е пионер в рекламния бизнес на Изток.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *