Джордже натири Наталия Гуркова, обезпечава я със суперимот

Наталия Гуркова съпругПалавата Мис България от  1998 година Наталия Гуркова пак се прибра в България и май този път има намерение да се задържи на родна земя.

Красавицата, която от цели десет години е омъжена за черногорския търговец на злато, диаманти и антики Джордже Михалевич, ще живее в луксозен апартамент в столичния квартал „Павлово“, който сега е собственост на Димитър Бербатов.

Цената на баровския имот от 186 квадрата е 250 000 евро, а Гуркова е  очарована от местенцето.
38-годишната красавица и съпругът й официално живеят в ЮАР, където черногорецът върти своя бизнес.  Там са родени и двете им деца.

Гуркова обаче се прибира в България поне по два пъти годишно, като традиционно е без мъж и деца. Говори се, че воаяжите  на Наталия у нас са вид секс туризъм, като манекенката използва пристигането си тук, за да забърше по някой известен оборотен баровец. Последно тя имаше  мимолетна връзка с милионера Сашо Майонезата и го утешаваше след раздялата му с Елен Колева.  Преди това миската беше забелязвана в компанията на митничаря Иво Бързия и други видни женкари.

Явно Гуркова е решила да живее  отново в родината. Това намирисва на раздяла с Джордже по взаимно съгласие. Вероятната причина да я придружава при избора на имот е, че Михалевич смята да даде  парите за него и лично  да се увери, че децата му ще се радват на лукс и комфорт.

Възможно е Джордже  умишлено да се опитва да махне  семейството си от ЮАР, след като напоследък се заговори  за приятелството му с чешкия милиардер и престъпен бос Радован Крейчир.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *