Деян Топалски остана без гадже заради Преслава

Деян ГериВъпреки че се държа повече от достойно и не започна да разтрива нито една плеймейтка, нито да сваля която и да било красавица във ВИП Брадър, Деян Топалски бе прокуден от приятелката си Гергана Капзамалова.

Известната като най-несполучливата булка от „Женени от пръв поглед“ Гери, сама  сложила край на връзката си с Деян и то не очи в очи, а чрез телефонно обаждане, пише hotarena.net.

Веднага след  като ММА боеца излезе от най-известната къща, бойната Гергана, вместо да го чака със сатенена нощничка и разтворени обятия, му се обадила и сухо го уведомила, че от нейна страна отношенията им са прекратени.

Всичко това станало заради Преслава, която беше вързана с пухкави еротични белезници за Деян в любовна мисия, а след това двамата се следяха с премрежени погледи.

Всъщност между тях нямаше никаква връзка и продуцентите преекспонираха отношенията им, като от два кадъра спретнаха цял филм, но това беше достатъчно на Гери да запали моторетката. Допълнително ускорение й дадоха и десетките статии и коментари, че Преси си паднала по ММА-боеца, а той пък не можел да й устои и непрекъснато я следял с поглед. Пък какво й мислел, като излязат, направо било страшна работа.

В началото Гергана искаше да влезе в риалитито, за да разкаже играта на съперницата си, след като не я пуснаха вътре заяви, че има пълно доверие на гаджето си и ще го чака. Но докато го чакаше, се оказа, че го е зачеркнала от живота си, изтривайки всичките им общи снимки в профила си във Фейсбук.

Отчаяният без вина виновен Деян, веднага се метна в социалната мрежа да защити любовта си.  

„За мен съществува  една-единствена жена на този свят! Това е  Гергана Капзамалова и аз я обичам! Пиша това, за за я защитя от гнусотиите, които са се изписали и да й кажа, че наистина е единствена за мен!“ написа  ММА боецът.

Гергана омекна и преди минути се включи в ефир, за да прости на любимия си и да му се обясни също в любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *