Иво Танев четири дни на боб, обгази ВИП Брадър

Иво ядосанЦели четири дни половината съквартиранти ядоха боб в консерва и сухар и това създаде дискомфорт в стомаха на Иво Танев.

Водещият притича до изповедалнята, за да се оплаче, че компресията в стомаха му е станала много силна и дали не може да си вземе специалния чай, за да нормализира ситуацията. Останалите от загубилия червен отбор също страдаха от повишено количество газове в стомаха си, но не дръзнаха да се оплакват на всеослушание, представяйки си даже за миг заглавията, които после ще залеят сайтовете.

Танев обаче най-честно си призна и едва се удържа да не гръмне в изповедалнята за доказателство и да я обгази. Той обаче гръмна съвсем по друг начин, когато от тайно видео научи, че Кичка го е нарекла нагаждач. На червения отбор бяха пуснати тайно номинациите за изгонване от Къщата и Иво видя кой го е номинирал. Той тутакси прости на Моника и Деян, но не прости на певицата, която го обвини, че е узурпирал кухнята, че не дава на никого да му помогне и го прави с цел да изпъкне. А в останалото време или пее, или се смее, за да се набие в очите на зрителите и да ги накара да го харесат.

Аз съм весел човек, пея, смея се, развика се Танев с тон, който категорично оспорваше думите му. Той едва не размаза Кичка като буболечка. След като се накрещя срещу нея и едва не я разплака, продължи да гърми из Къщата колко несправедливо се отнасят към него, а нея нарече – най-голямото си разочарование.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *