Шок! Любо Нейков едва не умрял, докато му точат мазнини от корема

любо нейков дебелЛюбо Нейков едва не се възнесъл  по време на рутинна  операция за отстраняване на тлъстини в коремната област.

Зловещата случка станала  преди два месеца, когато през лятната ваканция комикът  решил да придобие по-добър външен вид и да се подложи на липосукция на бедрата и корема, където били струпани най-много от тлъстините му.  Инцидентът станал в известна столична  болница.

Този метод е  безрисков, няма драстично рязане на тялото, а мазнините изтичат през специални каналчета, които се пробиват с игли.  За съжаление  Любо се оказал от малкото пациенти, които реагирали лошо на метода и едва не се възнесъл по време на интервенцията.  Оказало се, че известният актьор имал непоносимост към леката местна упойка и дали от нея, или от страх, рязко качила кръвното налягане и яко изплашил анестезиолозите. Те едва успели да върнат кръвното им в нормални граници и да продължат операцията, която пък продължавала с часове.

Най-ужасното било, когато самият лекар, като видял как пациентът му си отива буквално пред очите му, не издържал на напрежението и припаднал от шока. Наложило се друг екип да свестява него. В края на краищата след двама припаднали и голямо търчане на медицинския екип, всичко завършило благополучно.

Сега след голямото премеждие  Любо Нейков е отслабнал след липосукцията и това е видимо. Той е свалил над 15 килограма и изглежда само приятно закръглен. А от страх да не се наложи втора операция, се самоограничил в храната и вече спазва диета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *