Депутат от ГЕРБ се изцепи: Борисов не е диктатор, а карикатура!

Колко бързо си променят мнението родните депутати!
По примера на Вожда си единия ден казват едно, на другия друго и целият им политически път лъкатуши според духането. На вятъра.
Освен Сидеров и Валери Симеонов, които се извъртяха като палачинки и удобно забравиха какви са ги дрънкали за премиера, дори депутатите на ГЕРБ  по едно или друго време не са имали добро мнение за него,  да не кажем, че направо са го сравнявали със земята.
“ Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор”. Тези думи са извадени от интервю не на кого да е, на на сегашния апологет на ГЕРБ и депутат Тома Биков.  Точно този Биков, който едно време беше враг на бай Х*й, а сега се  изявява като един от най-отявлените му защитници и тича от медия в медия да го хвали.

Журналистката Соня Колтуклиева си е направила труда да се върне  назад във времето и да разкрие истинското лице на депутата.  През 2012 година той смело казва: „Този човек не е достоен да стане дори кмет на Банкя, а се е засилил да управлява държавата“. В друго интервю пък заявява: „Пред  министър-председателят няма много пътища, по които да върви,  единият е към властта, където да се циментира, а другият е към  подсъдимата скамейка“

Във Фейсбук пък паметливи хора цитираха други „бисери“ на Биков.

Борисов трябва да влезе в затвора, ако живеем в нормална държава. След случая с Мишо Бирата, където има и записи кой в каква далавера се е накиснал, нашият премиер само заради казаните думи, трябва да отиде на топло да 5 до 7 години. Защото е търговия с влияне. Това би се случило във всяка европейска държава, само у нас не. Тук магистратите се правят на слепи и глухи, а един човек, който е за затвора, пак напира да е премиер.

„Борисов не е диктатор. Той е абсолютна карикатура на диктатор, което е още по-вредно за България. Повярвал си е дотолкова, че е забравил кой е и откъде идва. И с непрекъснатите му изяви по телевизиите, ние също започваме за забравяме кой е той. И народът заслепено гласува“

Бившият активист и член на  националното ръководство на „България на гражданите”  стига и по-далеч.

Тома Биков обяснява разпалено пред симпатизантите на Кунева, че ако зависи от него, Борисов никога повече не би влязъл в политиката. Камо ли да стане министър-председател. Патетичното изказване е направено в Бургас през 2012 година.

Сега виждаме Борисов не само като министър-председател трети мандат, но и Биков като негов депутат и слуга, който тича по телевизиите и вади горещите кестени от огъня, обявявайки бившия пожарникар за най-добрия политик на България.

Метаморфозите в политиката не са от днес и от вчера, но извън всичко, човек трябва да има и достойнство. А нашите политици са си забравили достойнството някъде, ако изобщо са го имали и драпат към властта на всяка цена и с всички средства.

Искаме да попитаме Биков как така стана депутат в партията на диктатор и на човек, който вече трябва да е в затвора?

И това ли е ГЕРБ? Сбирщайн от критикари на властта, чиято уста много лесно се запушва с кокал?

Нищо чудно, че Борисов още управлява.  Направил е опонентите си депутати и ги следи изкъсо. А те лазят в краката му и послушно въртят опашчици.

Пък че са го плюли настървено преди време – какъв проблем?

Не са го плюли!

Роса е капала, но българският народ не е разбрал!

Нали, Биков?

Вчера плюнки, днес амброзия.

Властта е важна!

И кокала…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Г-жа Славова,г-н Биков е прав!И вдвата случая.Само,че това за карикатурата кога е казано?Ако е тия дни-всичко е вярно.

  2. Много ми е чудно как се коментира, без да се чете! В статията е написано ясно – казал го е пред 2012 година! Ама то имаше един виц за чукчата…

  3. 240 убийци на народа и България начело със световен мафиот управлява както си искат живеят на гърба на народа заедно със избирателите си циганите събуди се народе да хващаме сопите и да ги изритаме

  4. Няма да се оправим ,щом такива като Биков / и не само той/се продават.Много надежди давах за Волен ,но и него купиха.Сви се като мишле.Не говори вече за златните мини на България.

  5. Не е кокал.Тук грешите. Ако ви надупят и ви го вкарат без лубрикатор ще смените не боята, ами и пола си. Питайте го тоя хубостник на какво е заприличал отверствието му. Ще ви каже – на цафнало зеле.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *