Депутатът Славчо Велков ШОКИРАЩО: Дойде КРАЯТ на ГЕРБ! Вижте какво предизвиква герберското ФИАСКО! Вижте ТУК!

Няма нищо вечно на този свят. В този смисъл и никоя власт не е вечна. Можеш да имаш на разположение цялата държавна машина, всички медии, социологически агенции и платени политолози, да си факир в изборните манипулации…И въпреки това управлението ти да прилича все повече на картонена кула, която е готова да се срути във всеки един момент.

Защо се получава така? Какъв е този феномен в политическия живот? Ами всичко е много просто. Властта рухва, не просто когато народът оттегли доверието си от нея. Властта се разпада, когато народът тръгне срещу нея.

А в последните години сме свидетели на истински поход на българските граждани срещу управлението на Борисов и ГЕРБ. Още през февруари 2013 г. избухнаха масови демонстрации срещу гербаджиите. Те не бяха организирани от никого. Това беше масов, спонтанен протест на хората в България, които оголяха, обосяха и нямаха пари да си платят дори тока и водата.

С медийни трикове, с фалшиви оставки на Борисов, с намесата на цялата държавна машина, протестите бяха неглижирани и постепенно прекратени. Но това съвсем не означаваше, че недоволството на хората изчезна. Напротив. То се разгаряше с всеки изминал ден. С всяка натрапена ни военна база на НАТО, с всеки натовски танк, преминал през българска територия. В крайна сметка с всяко обявяване на нашата велика славянска сестра Русия за заплаха или враг на България.

Кулминацията обаче дойде, когато през мразовитата зима на 2013 – 2014 г. се разразиха събитията около украинския евромайдан, който всъщност бе  добре организиран държавен преврат на крайно десните украински националисти с помощта на небеизвестната Виктория Нюланд, висша служителка в Държавния департамент на САЩ.

Именно тогава огромна и мощна вълна от русофилия заля цяла България.

Която се засили до крайност след като гражданите на Крим, на референдум, гласуваха за присъединяването си към Русия.

Така само за броени месеци почти всички български граждани станаха яростни русофили. И още по-яростно и открито изразяваха крайно отрицателната си оценка за управлението на Борисов и ГЕРБ. Натрапването на една власт, която народът не желае, съвсем естествено доведе до бум на негативните настроения срещу управлението.

И до ден днешен не отслабва, а непрекъснато се засилва желанието на хората да видят гърба на днешните властници, които докараха България до нова национална катастрофа.

Общото недоволство на гражданите бе изразено вчера от БСП-депутатът Славчо Велков. Той в прав текст заяви по Българското национално радио, че ГЕРБ не разбират още, но Борисов добре осъзнава, че идва края на неговото управление.

Депутатът Велков смята, че шуробаджанащината в ГЕРБ е налице. И че цялата натрупала се мръсотия по време на Борисовото управление, не може да се изчисти нито постепенно, нито изведнъж. Затова, според депутата, единственият изход е ГЕРБ да се махне незабавно от властта и повече никога да не се връща. Защото само последните афери, наречени от хората „Суджукгейт“ и „Кумгейт“ са достатъчен повод за всеки самоуважаващ себе си премиер да поеме политическата отговорност. И да си подаде оставката. Така, според Славчо Велков, постъпват политиците в страните от Западна Европа.

Истината всъщност е, че властимащите използват тези афери, за да отклонят народното недоволство в посока към конкретни личности като депутата от ГЕРБ Живко Мартинов или бившите герберски министри Делян Добрев и Десислава Атанасова, които да изиграят ролята на „бушони“ и да спасят управлението. Но в българските условия се получава точно обратното.

Колкото повече “гейтове“ се раждат сред обществото, толкова по-силно става народното недоволство от конкретното управление на Борисов и кумове. Така че екстрената смяна на Борисов и компания е крайно належаща. В противен случай може да се стигне дори до народни бунтове, които да дискредитират изцяло, и без това опорочената вече „демокрация“ в България.

Изборът е ваш, господа „български“ политици!  Побързайте, защото иначе последната дума ще има народът!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Славчоо, много си ми готин но така не става от едн ГЕЙТ към друг ГЕЙТ.Вашите ГЕЙТОВЕ ДА НЕ СА МЯЛКО БЕ СЛАВЧО.Сама че за тях нуе споменаваш нищо,вие сами си ги създавате и си ги чистите.Дори и да подаде оставка Борисов народа няма да гласува за вас ЗАЩОТО СЕ СЪЩИТЕ КАТО ГЕРБ,ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е СМЯНА НА МОДЕЛА КОЕТО МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ВЪНШНА ИЗВЪН СИСТЕМНА ПАРТИЯ.

  2. ВЪВ ВСИЧКИ ИСТОРИЧЕСКИ ТРУДНИ МОМЕНТИ ЗА БРАТСКА РУСИЯ БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ВИНАГИ СА БИЛИ С ПРЕДАТЕЛСКИ БРУТОВ НОЖ ЗАД ГЪРБА НА РУСИЯ НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БИНАГИ Е БИЛ С БРАТУШКИТЕ ТЕ ВИНАГИ ЗАРАДИ НАС НАРОДА СА ПРОЩАВАЛИ И СА НИ ОСВОБОЖДАВАЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПАЛАЧИ ГЕРБ ДА ПРЕВЪРНАТ ДЕЦАТА НИ В УБИЙЦИ НА БРАТСКА РУСИЯ МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

    • И КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ, ТВОЯТА, ВАШАТА …
      ТА ТЯ ЛИ ЩЕ ОПРАВИ ВСИЧКО. НАДЕЖДИ ГАЛИ.
      ПО-ДОБРЕ Е ДА ИМАШ РАБОТА С ПОЗНАТ МОШЕНИК, КОГАТО СЕ НАЛАГА, ОТКОЛКОТО НЕПОЗНАТ… ВЕРОЯТНО4 ТАКОВ.

  3. МАФИЯ ГЕРБ СЪЗДАДЕ БЕДНОСТА И КОРУПЦИЯТА И НИКОГА НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С ТЯХ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ САМО ТАКА ЩЕ СЕ ПРИБОРИМ С БЕДНОСТА И КОРУПЦИЯТА ВЪН МАФИЯ ГЕРБ ОТ ЖИВОТА НИ НЕБОЙТЕ СЕ БРАТСКА РУСИЯ Е С НАС НАРОДА

  4. БЪЛГАРИЯ Е СТИГНААА ДО МОМЕНТА КОГАТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ЦЯЛОСТНО, ОСНОВНА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА – ВСЕ ЕДНО ЧЕ СЕГА ИДВАМЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ !
    КОГАТО ЕДИН НАРОД ИДВА НА ДАДЕНА ТЕРИТОРИЯ, ЗА ДА СИ НАПРАВИ ДЪРЖАВА НАЙ-НАПРЕД СИ ОСИГУРЯВА СИГУРНОСТТА ЧРЕЗ АРМИЯТА, ПОСЛЕ ВЪТРЕШНИТЕ СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ, ПОСЛЕ ПРАВОСЪДИЕТО, ПОСЛЕ ПРОИЗВОДСТВОТО НА НЕОБХОДИМИТЕ НЕЩА, ПОСЛЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,ПОСЛЕ ОБРАЗОВАНИЕТО….НАЙ-НАКРАЯ СПОРТА И КУЛТУРАТА И ПОСЛЕ…ВСИЧКО ДРУГО…
    НАРОДЪТ ГО Е КАЗАЛ: „СЪС СТАРИ КУ..ВИ, НОВ БАРДАК НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ !!!
    ЗАЩОТО ЗАРАЗАТА ВИНАГИ СЕ ПРЕНАСЯ !!!
    ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЗИНФЕКЦИРА ВСИЧКО, КОЕТО СЛУЖИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ !
    И ДА СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ИЗБЯГАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ДЕТО ВСЕ ТЪРСЯТ НА ХЛЯБА МЕКОТО…ДА СЕ ЗАВЪРНАТ…ИНАЧЕ НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ !!!
    ИМАМЕ НУЖДА ОТ ХОРА, ТУКА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ДА СЕ БОРЯТ С ТРУДНОСТИТЕ И ДА ПРОТЕСТИРАТ, КОГАТО НЕЩО НЕ Е НАРЕД !!!
    КОЙ НАПУСКА БОЙНОТО ПОЛЕ
    …ЗАЩОТО ТАМ СЕ СТРЕЛЯЛО…И ОТИВА ДА СИ ПИЕ КАФЕТО НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ…
    НИКОЙ НЕ НАПУСКА МАЙКА СИ, ЗАЩОТО ТЯ ВЕЧЕ НЯМА ПАРИ !!!
    ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ КАКВИТО И „УСПЕХИ“ ДА ЖЪНАТ ТАМ…ВСЕ ЩЕ ГИ СЧИТАТ ЗА ЧУЖДЕНЦИ !!!
    БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ДЕЗЕРТЬОРИ, А ОТ БОРЦИ И ХОРА С ЧИСТА СЪВЕСТ МИЛЕЕЩИ ЗА ОТЕЧЕСВОТО СИ!
    НЕ ЗА „РОДИНАТА“, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СИ СЕ РОДИЛ ДУГАДЕ И РОДИНАТА ДА ТИ Е ВЕЧЕ ДРУГА, А ИМЕННО ЗА „ОТЕЧЕСТВОТО“ – ТАМ КЪДЕТО СА СЕ РОДИЛИ ТВОИТЕ ПРЕДЦИ, КОИТО СА УМИРАИ БЕЗ СРАХ ИМЕННО ЗА ОТЕЕСТВОТО СИ !!!
    НЕ Е НУЖНО САМО ДА ПЕЕМ ХИМНИ В ПРОСЛАВА И ПОЛАГАНЕ НА ВЕНЦИ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ, А ДА ВЗЕМАМЕ ПРИМЕР ОТ ТЯХ !
    БЪЛГАРИЯ ДЪЛГО ВРЕМЕ Е БИЛА СЕЛСКА ДЪРЖАВА…А КАК МИСЛИТЕ ЗАЩО ПРОСТИТЕ СЕЛЯНИ БЕЗ СТРАХ СА СЕ СРАЖАВАЛИ ПО БОЙНИТЕ ПОЛЕТА.И ЗАЩО ОТ ТЯХНАТА АТАКА „НА НОЖ!“ ЦЯЛА ЕВРОПА Е БИЛА ПОТРЕСЕНА!?!?
    АМИ, ТЕ БРАНЯТ ОТЕЧЕСТВОТО СИ !!!
    ДА БРАНИМ ОТЕЧЕСТВОТО СИ ОТ ВСИЧКИ ИДИОТИ !!!
    ТОВА СЕ ИСКА СЕГА ОТ НАС !!!

  5. ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ПРЕВЗЕМАНЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е СЛЕДНАТА:
    1)С ВСЯКАКВИ ДЕЙСТВИЯ – ФИЗИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПРАВОСЪДИЕ…ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА …ХАОС В ДЪРЖАВАТА !!
    ХАОСА СЕ ПРЕДИЗВИКВА СЪС СТРАХ-ФИЗИЧЕСКИ СТРАХ-ДА НЕ ТЕ УБИЯТ, ТРЯБВА ДА СЕ НАКАРА НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ СТРАХУВА И ДА СИ КУПУВА АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ, ДА СИ ПОСТАВЯ ЖЕЛЕЗНИ ВРАТИ, ДА СЕ ЗАКЛЮЧВА С 300 КЛЮЧА…
    ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАХ – ЧРЕЗ НЕПОСИЛНИ И НЕНОРМАЛНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ
    2) КАТО СЕ ПОСТИГНЕ СТРАХЪТ В НАСЕЛЕНИЕТО ВСИЧКО НАТАТЪК Е ЛЕСНО-УЖ В ИМЕТО НА НЕГОВАТА „СИГУРНОСТ“ ЛЕСНО МОЖЕШ ДА ВЪВЕДЕШ ДРАКОНОВКИ МЕРКИ И ДА МУ ОГРАНИЧИШ СВОБОДИТЕ!
    3) ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТИГНЕ У НАСЕЛЕНИЕТО ИЗТРИВАНЕ НА ПАМЕТТА ЗА ТОВА КОИ СМЕ НИЕ И НА КОГО СМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ…ТОЕСТ ДА СЕ ЗАБРАВЯТ ИСТОРИЯТА И ДА СЕ ПРЕКЪСНАТ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ МЕЖДУ РОДНИНИТЕ, ПРИЯТЕИТЕ И ПОЗНАТИТЕ.
    ЗА ТАЗИ ЦЕЛ СЕ ВДИГАТ НЕИМОВЕРНО РАЗЛИЧНИТЕ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ…ПО ТОЗИ НАЧИН ХОРАТА НЯМА ДА МОГАТ ВЕЧЕ ТАКА СВОБОДНО ДА СЕ ВИЖДАТ И ОБЩУВАТ ПОМЕЖДУ СИ
    4) СЛЕД ТОВА СЕ ЗАПОЧВА ПИСАНЕТО НА НОВА ИСТОРИЯ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА…ЗА ЦЕЛТА СЕ ЗАПОЧВА НАПИСВАНЕТО НА СЪВСЕМ НОВИ УЧЕБНИЦИ,В КОИТО СЕ ПРЕМЪЛЧАВАТ ВАЖНИТЕ И ДОСТОЙНИ НЕЩА И СЪБИТИЯ, ПРОПУСКАТ СЕ ЗНАКОВИ НЕЩА….И ТАКА ПОСТЕПЕННО СЕ ПРОМЕНЯ СЪЗНАНИЕТО ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ГОРДОСТТА ЧЕ СИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СВОИТЕ ГЕРОИЧНИ ПРЕДЦИ…
    5)ПОСЛЕ СЪЗДАВАШ ПОСТЕПЕННО ПРИЧИНИ И УСЛОВИЯ ЗА ЕМИГРИРАНЕ НА НАСЕЛЕНЕТО….И ТЕРИТОРИЯТА ПОСТЕПЕННО СЕ ОПРАЗВА…
    6) МЕЖДУВРЕМЕННО ВЛОШАВАШ СТРАШНО УСЛОВИЯТА ЗА ЖИВОТ И ОЦЕЛЯВАНЕ – ЛОШО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЛОШО ПРАВОСЪДИЕ, ЛОШО ОРАЗОВАНИЕ…
    6) ТОГАВА ВИКАШ НОВИ ЗАСЕЛНИЦИ….МОЖЕ И С ДРУГА ВЯРА И ДРУГ МИРОГЛЕД…
    ПОСЛЕ ВСИЧКО Е ЛЕСНО…
    НАРОД КОЙТО НЕ СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА …Е ЛЕСЕН ЗА МАНИПУЛИРАНЕ…ВСЕКИ ТАРИКАТ И МОШЕНИК МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ ЗА БЛАГОДЕТЕЛ !
    И ТАКА ЦЕЛТА Е ПОСТИГНАТА….НАРОДЪТ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е ВЕЧЕ ПОДМЕНЕН С ПОДХОДЯЩИ ХОРА !!!

  6. САМО В БЪЛГАРИЯ ЗНАЕЩИТЕ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ…НЕ ЗНАЯТ !
    ИНАЧЕ КАК ДА СИ ОБЯСНИМ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАЙ-РАЗЛИЧНИ АНОМАЛИИ В НАШИЯ ЖИВОТ !
    И ТЕ СЕ ТЪРПЯТ…А ИМА ХОРА…УЧИЛИ НАУКИ…ИКОНОМИКА…И ТЕ МЪЛЧАТ…ПРАВЯТ СЕ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ !!!
    АМИ, КАК ДА СИ ОБЯСНИМ ФАКТА,ЧЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ В ИКОНОМИКАТА И ТЪРГОВИЯТА ПРАВИЛА НЕ СЕ ВЗЕМАТ ПРЕДВИД ?
    В ЦЯЛ СВЯТ Е ИЗВЕСТНО ПРАВИЛОТО „ЧУПИ – КУПИ !“
    ТОЕСТ, ТОЗИ КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА ЩЕТАТА ТОЙ ПЛАЩА !
    А У НАС ? У НАС Е ТОЧНО ОБРАТНОТО !
    „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ МИНАВА СЪС СГОРЕЩЕНАТА СИ ВОДА ПРЕЗ ТРЪБОПРОВОДИТЕ В СРАДАТА, КОИТО СА НАША СОБСВЕНОСТ И ИСКА ДА Й ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА ТАКСА…ОТНАЧАЛО БЕШЕ „ТАКСА МОЩНОСТ“, ПОСЛЕ СТАНА НА „СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ“…И СЕГА СЛЕД КАТО ЕВРОПА ПРЕМАХНА „СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ“…ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА НАЧИСЛЯВАТ „ОТОПЛЕНИЕ НА ИМОТ“ И НА ТЕЗИ, КОИТО ОТДАВНА СА СИ ИЗКЛЮЧИЛИ ОТОПЛЕНИЕТО И СА СПРЯЛИ РАДИАТОРИТЕ СИ ???
    НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СЛЕД КАТО СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СЕ НАЛОЖИ, ПОРАДИ НАТРУПАНИЯ КОТЛЕН КАМЪК И ИЗНОСВАНЕ, ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ РЕМОНТ НА ТРЪБНАТА ИНСТАЛАЦИЯ…И ЗАТОВА ТРЯБА ДА ПЛАЩАТ СОБСВЕНИЦИТЕ НА ИНСТАЛАЦИЯТА, ТОЕСТ НИЕ. ???
    А КОЙ Е ПРЕДИЗВИКАЛ ЩЕТИТЕ ? „ТОПЛОФИКАИЯ“
    ЗНАЧИ „ЧУПИ – КУПИ !“ КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА ЩЕТИТЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА…
    ОСВЕН ТОВА „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ СИ Е РАЗПОЛОЖИЛА РАЗНИ СВОИ УРЕДИ В ПОМЕЩЕНИЯ, КОИТО СА НАША СОСТВЕНОСТ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН НИ Е ЛИШИЛА ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РЕШАВАМЕ КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ТЕЗИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА СВОЯ ПОЛЗА !?
    И ЗА ТОВА, ЧЕ ПОЛЗВА НАШИТЕ ПОВЕЩЕНИЯ „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ НЕ НИ ПЛАЩА НИКАКЪВ НАЕМ !?
    СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА „ЕЛКТРОСНАБДЯВАНЕТ“…ЧЕЗ…МЕЗ…И ДРУГИТЕ ЕЛЕКНРОСНАБДИТЕЛИ…СЕГА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА ТЯХНИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ТАБЛА, В КОИТО СТОЯТ ТЕЗИ ЕЛЕКТРОМЕРИ СЪЩО СА ВЕЧЕ ТЯХНИ.
    НО ТЕ НЕ НИ ПЛАЩАТ НИКАКЪВ НАЕМ ЗА ТОВА ЧЕ ПОЛЗВАТ НАШЕТО ПРОСТРАНСТВО ОТ СТЕНАТА НА СГРАДАТА.
    СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА „ВОДОСНАБДЯВАНЕ“…ДЪРЖАТ СОИ УРЕДИ В НАШИ ПОМЕЩЕНИЯ И НЕ ПЛАЩАТ НИКАКЪ НАЕМ ЗА ТОА !!!
    ПО ЦЯЛ СВЯТ КОГАТО КОГАТО ПОЛЗВАШ ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ ЗА СВОИ НУЖДИ СЕ ПЛАЩА НАЕМ !!!
    ВСЕКИ КОЙТО МАЛКО ОТ МАЛКО РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА И ПРАВОВ РЕД…ВЕДНАГА ЩЕ ВИДИ ТЕЗИ ГРУБИ И КРЕЩЯЩИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ КОИТО СА СИ ЧИСТА ИЗМАМА…И КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ…КАКТО СЕГА СЕ НАРИЧА КОРУПЦИЯТА !!!!!!
    А НИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ МЪЛЧИМ !?!?
    ДРУГО.
    НАШИЕ ОБЩИНИ ПО МЕСТА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ПЕЧАЛБАРСКИ УЧРЕЖДЕНИЯ,А ПЪК НЕ СА ОБЯВЕНИ ЗА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ?!
    ТИЯ ДРУГАРИ В ОБЩИНИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ И ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ ОТ НАЩИТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ЧРЕЗ СВОЯТ ПОДЧИНЕН ПЕРСОНАЛИ ВСИЧКИ УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО Б Е З П Л А Т Н О !!!
    А ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ…КАКВА ТАКСА ДА СЛОЖАТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГА, ЗА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ…
    АМИ, КАТО Е ТАКА ТОГАВА ДА МИНАТ ИЗЦЯЛО НА СТОПАНСКА СМЕТКА И ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ ОТ ТАКСИТЕ И ДА НЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ НИЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ !!!
    КОЙ НАРОД ПО СВЕТА ЩЕ ТЪРПИ ТАКОВА НЕЩО…САМО НЕГРАМОТНИЯ И КОЙТО ИМА ПРОСТИ И НЕУКИ ВОДАЧИ, НЕДОСТОЙНИ ЗА ЗАЕМАНИТЕ ОТ ТЯХ ПОСТОВЕ !!! НАРОД !!!
    И ОЩЕ МНОГО, МНОГО ПРИМЕРИ НА НЕУКОСТ И НЕГРАМОНТОСТ МОГАТ ДА СЕ ИЗБРОЯТ, КОИТО СЪЩЕСТВУВАТ В НАШИЯ ЖИВОТ И НАШАТА ДЪРЖАВА !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *