Део сбъдна мечтата си – ще става татко

Део МарианаДеян Славчев, познат повече като Део и шоколадовата му половинка Мариана Станчева очакват първото си дете.

Това е отдавнашна мечта на шоумена и той е на седмото небе от щастие. Винаги по време на интервюта, или каквито и да било случайни разгвори с представители на медиите, той не спираше да повтаря, че му е крайно време да стане татко. Особено при участието си в „Денсинг старс“ той буквално проглуши ушите на останалите танцьори и на водещите, че иска едно малко човече до себе си, което да води за ръчичка.

Тогава Део реши, че танцьорката Елена, в която се влюби до полуда, ще бъде майка на децата му. Той я запозна с всичките си роднини и я натискаше да си направят бебче, но точно тази негова настойчивост ги раздели. Младото момиче имаше кариера пред себе си и последното, което искаше, беше да я прекъсне, заради раждането на наследник на рапъра.  Елена не издържа на мрънкането му и избяга под предлог, че била млада и искала да се всели, а той стоял вечер пред телевизията като пенсионер и гледал филми.

С мулатката Мариана Део е  заедно от 2013 г.  Той буквално я забърсал от заведение във Варна, където тя била сервитьорка. Заварката станала веднага, още докато плаща сметката, а две седмици по-късно вече живееха заедно.

През лятото двамата ще станат родители,  Део хвърчи от радост, защото вече не е първа младост.

В началото на октомври той стане на 40 години. „Много съм щастлив, това беше мечтата ми най-сетне и аз да си имам бебе. Всичките ми връстници отгледаха вече по две-три деца, а аз ни едно. Не искам да питат детето  – това дядо ти ли е, когато ходя да го взимам от детската градина“ шегува се той, но явно копнежът му за наследник беше достигнал патологични размери.

Предишната му приятелка Лора Караджова пък сподели наскоро, че много се радва, че е майка, но дълбоко в себе си не и искала да роди дете от Део.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *