Дарина Павлова обеща да съди строго, но справедливо

ДаринаЩе съм строга, но за сметка на това справедлива. Ще се опитам да балансирам между Италия, САЩ, където съм започнала свои проекти  и, разбира се  България, но е  важното  шоуто да стане.
Това обяви в първото си интервю пред bTV Дарина Павлова, която вече  е част от журито в новия сезон на „България търси талант”.  Мадам Мулти просто не могла да откаже на приятеля си Слави Трифонов, който е продуцент и се съгласи да седне на съдийската скамейка.
По този начин тя иска да изчисти имиджа си на разглезена богата вдовица и да се покаже като работещо момиче.
Още отсега зад кулисите се говори, че всеки ден тя е в зашеметяващ марков тоалет, койтно струва хиляди евро и на нейния фон останалите от журито се чувстват като хора, облечени в дрехи втора употреба.
В започващия през март  сезон има и ново правило в шоуто, което е наречено „Златен бутон”. Всеки един член на журито има право да го използва само веднъж по време на цялото шоу. Така той независимо от мнението на останалите еднолично спасява участник да продължи.

Ники Илиев вече е използвал бутона си, за да спаси  група талантливи деца, които Иво Сиромахов и Дарина Павлава отрязали, понеже не ги харесали.

Четворката в журито се допълва от журналистката Илияна Беновска, която засега не се чувства особено в свои води, но бързо набира скорост и вече критикува участниците.

Тя пък какво разбира от таланти, коментират в социалната мрежа, а други се бъзикат, че за такъв хонорар от 30 бона, ще разбира и от атомни подводници, ако й се наложи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *