Алисия и Ники Михайлов пак се разделиха медийно

Алисия Ники66След като в медийните среди усилено се заговори, че вратарят Ники Михайлов отново е започнал да изневерява на половинката си Алисия със загадъчна непозната брюнетка,  певицата най-накрая се съгласи да каже две думи  за ставащото в личния й живот.

„С Николай сме разделени от един месец и той може да бъде, с която си пожелае. Това е първият ми и категорично последен коментар по темата“, каза лаконично Алисия. Тя допълни,че в момента се е съсредоточила изцяло върху работата си, а почитателите й  ще бъдет зарадвани скоро с ново парче.

Вратарят на „Мерсин“ Ники Михайлов напоследък все по-рядко ходеше на участията на любимата си в родните клубове, тъй като е в Турция и почти няма време да се прибира в България. Това обаче породи слуховете, че са разделени, макар че само преди три дни на официалната страница на певицата беше качена влюбена снимка на двамата с надпис „Най-сладките гълъбчета“.

В момента феновете на двойката не са особено стреснати, че са скъсали. През 2013 г. двамата обявиха официално окончателната си раздяла пред медиите, след което заминаха тайно на почивка в Дубай. Преди време Михайлов призна, че изявлението им е било измислица. „С Алисия винаги сме били заедно. Личният си живот отдавна съм спрял да го коментирам пред медиите. Всяко лято  се създават хиляди небивалици и сензации и решихме, че е по-добре и за двама ни да не се акцентира  цялото внимание върху нас. Заявихме им, че сме разделени и сме си останали приятели. Това обаче не ни помогна, защото мнимата ни раздяла се превърна в номер едно в медиите и те настървено започнаха да ми измислят все по-нови и нови любовници и приключения.

Случвало се е сутрин да се събудим и да прочетем в сайтовете, че сме били съвсем на друго място със съвсем други хора. А всъщност никога не сме били разделени. Това си е личен живот и искам да ни оставят на мира“, каза в интервю Михайлов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *