Горещо! Спипаха гаджето на Кучкова в сайт за запознанства

любомир никовШефът на ДПС в София Любомир Ников, който се оказа,  че е мистериозното гадже-политик на  Елена Кучкова, си търси гореща и освободена мацка още от 2011 година. Политикът  се е регистрирал в доста известен сайт за запознанства, а между приятелките му там се подвизават  доста провокативни фурии, сложили снимките си напълно  без дрехи, пише HotArena!

 Любомир се вихри  в социалната мрежа под псевдонима Boscorelli, на името на непослушното ченге Морис Боскорели в сериала „Трета смяна“.

 В профила си  Ников се представя  на 29 години, зодия Овен, макар че истинската му възраст е 48.

 Депесарският шеф на е оставил името си и ЕГН-то си, но пък се виждат други важни подробности за него, като например – размерът на „питона“, който е между 16-20 см и е окосяването му, което е само по ръцете.

Любомир е регистриран е в сайта още през 2011 година, направил е последна редакция на  профила си преди 3 месеца, а забележете – последната му активност е от днес 15 февруари.

 Той има четири приятелки в сайта – едната по бельо, другата –пищна блондинка с ярко червило и огромни  бомби къта в пазвата, третата – брюнетка без бельо, а четвъртата скромно е  показала  само голите си крачета на плажа.

 Вариантите са няколко  – гаджето на Елена Кучкова да е палавник и още през 2011-а да е дебнел в мрежата горещи  мадами. Другият  е, че вече се е наситил на блондинката и отново се е активизирал в сайта да търси с коя  да я замени. И последният някой просто де е откраднал снимката му и от четири години да се подвизава с нея, като по този начин хем забива мацки, хем се подиграва с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *