Ден 53! ГДБОП следи лидерите на Протестите! Ченалова: На 2 септ. ще сме Помитащ Ураган! 300 хил. идват в София за Оставката на Мафиота Борисов!

10 хиляди се събраха в Триъгълникът на властта в 53-тият ден на протестите с мощни възгласи „Оставка“. Първи на сцената излезе Арман Бабикян, който заяви, че служители на ГДБОП следят и подслушват него и останалите лидери на гражданските протести срещу правителството.

Ще ги пометем. Затова на плакатите ни е изобразена змия. Защото сме отровни –поне трима от нас. При нас ченгеджийските им номерца няма да минат. Искам да благодаря на служителите на ГДБОП, които ни следят и подслушват и да ги посъветвам: Не се хабете, бе момчета. Ние всичко си казваме тук на тази сцена. Пожелавам на ГДБОП и на останалите служби в МВР протестът ни да успее. Тогава най-сетне ще могат да се съсредоточат върху оперативната си работа в полза на обществото. Победата ни ще ги освободи от сегашното им задължение да обслужват мафията на власт и нейните частни интереси. Тяхната работа не е да пазят мафията, а народа. Затова, пожелайте ни успех, момчета. Иначе добре подслушвате и проследявате. Ние изобщо не научихме, че го правите.

Очакваме всички недоволни от цялата страна на 2-ри тук, в София. По наши оценки ще дойдат между 200 и 300 хил. души. Има много боклук, който ще се наложи да изметем. И за това сме си виновни ние, включително и аз. Боклукът се натрупа, защото вместо да го чистим регулярно и навреме, ние се помайвахме цели 11 години. Просто е, и в дома ви ако не сте чистили 11 години, ще се натрупа много прахоляк и боклук. Така е и в държавата.

Журналистът Стоян Тончев:

Не искаме да напускаме нашата родина. Призовавам всички на 2 септември да дойдат тук, пред новата сграда на Нородното събрание в Триъгълника на властта. Защото на 2 септември ще пишем история. От нас зависи дали ще продължим да вървим с наведени глави, или ще изградим държава без мутри. Възмутен съм от мълчанието на Брюксел и от представителите на ГЕРБ в Европейския парламент. Там те най-нагло казаха, че единственият дискриминиран в България е премиерът Бойко Борисов? На 2-ри всички тук. Оставка! (Skandalno.net припомня, че преди 2 години журналистът Стоян Тончев бе зверски пребит в Несебър от мутри заради негови статии срещу управляващата хунта ГЕРБ. Побоят бе толкова брутален, че се наложи журналистът да се подложи на 2 пластични операции)

Един от организаторите на протестите в Пловдив, по професия актьор също взе думата: Днес 2 дни и половина преди големия национален протест, преди Великото ни народно въстание, успях да дойда. Гордея се с вас. Като организатор на протестите в Пловдив ви гарантирам, че на 2 септември Пловдив ще е тук. Такива са настроенията в моя роден град. Затова съм сигурен, че и цяла България ще е тук. Ако Борисов има чест и достойнство, той ще си подаде оставката. Но понеже е мутра и няма доблест, ние ще го накараме да си я подаде. Вдигам юмрука си смело, защото дойде време за юмрук.

Съдия Румяна Ченалова:

На 2 септември тук ще сме стотици хиляди, ще сме ураган, който ще измете злото!
Ще сме непоколебими!
ТЕ се готвят за отбрана срещу българския народ, защото ни мразят и презират.
ТЕ няма да излязат срещу нас, защото се страхуват.
ТЕ ще пратят наемници, полиция и жандармерия.
Готови са да пролеят кръв заради себе си.
Но ние ще ги свалим от техния Олимп!
Защото сме много и сме заедно!
Народът ни е белязал историята с величието на българския дух!
2.09.2020г. ще е нашият нов Дойран!

Победа! Оставка!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. „Гладна кокошка просо сънува“ Българска пословица. Аз Бойко Методиев Борисов заявявам. С топ не моете да ме бутнете.Че ви управлявам докат съм жив.Мисирки толупи и вся осталная сволацч.Три иляди не моете да съберете.Нещасници. За мене народо ,че се пали ако дам оставка бе.

    • Ти вече си поръчан.Сам си го знаеш,от естествена смърт няма да умреш!Анадъмо?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *