Демоните на Нацизма – Засега в Украйна, скоро и у нас!

Самонадеяните, самовлюбени нарциси в народното събрание днес не ви ли напомнят на онзи същия  самонадеян, самовлюбен и убеден в непогрешимостта си фашистки елит на „демократичното“ царство България през 1941-1944?

Тогава в захлас са викали името на фюрера, убедени в безапелационната победа на нацистите срещу СССР.

България през 1941-1944: Роят се всевъзможни фашистки организации – младежки, военни, общонародни. Вкупом екзалтилани, депутатите гласуват закони, с които подчиняват цялата българска икономика, армия, полиция и жандармерия в услуга на велика Германия.

С угодническа сервилност приемат дори фашисткия Закон за защита на нацията, с който обричат близо сто хиляди български евреи на унижение преди да изпълнението на плана бъдат натоварени в ешалоните към лагерите на смъртта. Образования елит на Царство България много предвидливо оставя тази мръсна работа да бъде облечена в процедури от правителството. И, да, прохитлеристкото  правителство го прави. Е, у нас я няма „кристалната нощ“, няма ги кладите с изгарянето на книги. Но ги има многолюдните факелни шествия, съпътствани с познатия поздрав „Зиг, хайл!“.

Има го обаче и надигащото се народно недоволство. Не само срещу немската зависимост, не само срещу инфантилното българско репчене на САЩ и Великобритания с обявената им от нас война, но и срещу чудовищния анти-комунизъм, довел до избиването на десетки хиляди партизани, ятаци и ремсисти.

И да, по една благоприятна случайност все пак евреите в старите български земи оцеляват. Просто защото вече е ясно, че СССР ще спечели войната. Но от новите територии в Гърция и Македония българското фашистко правителство вече е изпратило десетки хиляди евреи към лагерите в Треблинка и Аушвиц. От тях оцеляват само трима.

С цинична прецизност, по примера на съюзника си Германия правителството на Царство България приема и поднормативни документи (постановления, наредби, инструкции). Представяте ли си какви нечовеци са измисляли, формулирали и обличали в законови норми всякакви и всевъзможни нечовешки мерзости в защита на цар, държава, опекун (разбирай Германия). От парите за отрязана партизанска глава до жълтите звезди, с които са белязани евреите! При това в абсолютно пълно осъзнаване какво и защо се върши. За което същият този политически елит е получавал заплати, поощрения, награди!

Когото „палачинката“ се обръща, елитът търчи да се спасява поединично.

Защо ли?

Защото са знаели отлично какво ги чака за престъпленията им.

Вече 32 години наследниците на онази продажна, самодоволна пасмина, имала се за елит през 1941-1944, не спират да квичат, че, видите ли, Народния съд бил унищожил елита на нацията.

Кой елит?

Онзи, който приемаше за нормално евреите да бъдат определени като нисша раса, за да угодят на един луд.

Онзи елит, който плащаше по 50 000 лв. за отрязана партизанска глава.

Онзи елит, който един творец обвини, че „е клал народа си, както и турчин не го е клал“. Впрочем тази своя откровеност творецът плати с живота си. Отнет от същите онези фашисти.

ДНЕС България върви ускорено към фашизация, водена пак от един още по-извратен елит, който самонадеяно квичи в захлас, пригласяйки на един зависим от САЩ украински наркоман. Днес България върви към пореден предначертан, следвайки фашизирания фалирал Запад в подкрепа на украинските нацисти. Които се явяват последна надежда на същият този Запад да озцелее… върху руините на Русия.

… „И когато сетний камък се отрони в пепелта“, елитарни прозападни фашистки нещастници, да не квичите пак, че народното възмездие ви е пратило при онзи фашистки елит, осъден от Народния съд, под зоркия контрол на съюзническата комисия…

Да, след ВСВ почернените майки и съпруги, неизброимите сираци, получиха една малка утеха с въздаденото съдебно възмездие и справедливост за зверствата на фашизма и на неговите последователи, ръководители и изпълнители.

Българинът като национален манталитет не е късопаметен. Не е и злоблив. Но ме гложди все по-убедено съмнението, че отмъстителността е част от неговата самобитност.

Иначе няма смислено обяснение защо 32 години у нас всевъзможни пръкнали се от нищото партии, в чието име задължително фигурира думата „демокрация“, съвсем нескрито, методично и целенасочено следват неотмено един реванш – да демонизират справедливостта, въздадена за изстъпленията на фашизма!

Днес целият свят вижда как претендиращия да е демократичен Запад със зъби и нокти крепи демоните на възродения нацизъм в Украйна. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Bihte li napisali neshto za prestapleniata na evreiskata
    Izmet sreshtu etnicheskite balgarl….
    Za nachalo ..
    Ruskiat evrrein Lukanov iznasia balgarskoto zlato v angLiiska banka…
    Evreina FiLIP dimitrov sasipa
    Selskoto no stopanstvo..
    Aleksandar iordanov mistar 10 procenta razprodadoha ni predpriatiata ni Za jalti stotinki…
    Moga da pisha oshte mnogo no ostaviam na VAs

    I da rasist Sam ne biah no stanah

  2. Наглосаксонците първо , трябва да получат 5-600 ядрени ракети подарък, а след това да се преговаря с тях за окончателна капитулация.
    Това го каза в прав текст съветника по сигурността на Рейгън, така че тинтири-минтири медийни булшити, че уж правим нещо при мислещите хора не минават.
    Руснаците ако търсеха победа и спасение на православните, до сега да са се задействали. Но очевидно са част от плана по избиването и заробването на населението по земята.

    Чакаме си руските ракети и България да се превърне в Осрайна 2 до месец.

  3. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БРАТСКА РУСИЯ Е САМА СРЕЩУ ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ ОБГРАДИЛИ И СТЕГНАЛИ Я КАТО В ПРЪСТЕН И САМО БРАТСКА СЪРБИЯ Е С НЕЯ СРАМУВАМ СЕ ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН ЗАТОВА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ГРАБВА СОПИТЕ И КАМЪНИ И ДА ИЗЛЕЗЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ИЗВИКА СРЕЩУ НАЦИЗМА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА С ПАЛАЧИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ НАЦИСТИ

  4. Пейо, не си прав – и при нас имаше клади, само че след 1989 г. Аз лично видях как горяха на клада книгата „Фашизъм“ на оня жалкия плазмодий на „българската демокрация“ ЖЖ след Боянскте му ливади.

  5. Зачудих се, защо никой не казва на българите, че на 4-ти когато парламаментата гласува, че ги подкрепяме нацисти, започваме да им ПОДАРЯВАМЕ оръжията?

    Всичко каквото невестулката от Козяк заповяда, вече ще е подарък за укроорганизмите – платено от българският бюджет.

    Явно пак се скрива от народа, че вече няма да се продава, а минаваме към спонсориране на всеки който му скимне да се избиват православни.

    Българите си платиха на националните предатели да им унищожат заводи, болници, училища, история, традиции, мъжество, вяра, религия ……
    Българите си платиха да ги крадат, прогонват от родината, избиват, превръщат децата в джендъри, ваксинират, избиват животните им ……….
    Сега вече българинът ще плаща и убийството на децата и народите с православна вяра!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *