Девизът на новите българи: „Мачкай и продължавай!“

Киро кавга брадърУчастникът, който води с най-много гласове и е фаворит за финала на Биг Брадър довечера – Кирил е представител на новите българи.

Така го наричат в предаването почти с умиление, само защото е завършил престижен университет в чужбина и се е върнал в България. По негови думи, за да живее тук и да се родят децата му тук, но какво работи и кога ще се родят евентуалните деца, не е ясно. Защото първият му опит да се реализира, не е на  фондовата борса, а в Биг Брадър.

Девизът на Кирил е „Мачкай и продължавай“, а кумирът му е бизнесменът Цецо, който изуми участниците с грубост, псувни и агресия и беше изгонен безапелационно от зрителите. Кирил не говори, а крещи, не спори, а налага мнението си,  обижда безцеремонно дамите, въпреки западното си образование и възпитание или може би то не е могло да го промени, флиртува с камерите и зрителите, през цялото време вика с пълен глас : „Благодаря, България!“ и води безкрайни монолози на висок глас сам в двора с цел да убеди зрителите колко е прав.

Той дори не се подчинява на правилата в Къщата и непрекъснато се зъби на Биг Брадър в смисъл – кой си ти, че ще ми нареждаш, мята столове, удря по масата и мачка всички около себе си.

За жените говори с ирония, обижда ги на външен вид, на облекло, на поведение и очаква като господар да му сготвят, сервират и да му измият чинията.

Ако това са новите българи, ние, дамите, предпочитаме старите. Те бяха по-мили, по-галантни и по-кавалери. И не стъпваха върху женски тела и души, за да изпъкнат!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *