ДАНС разкри ШОКИРАЩО: Министрите в България са ПРЕСТЪПНИЦИ! Вижте цялата ИСТИНА за „елита“!

За никого не е тайна, че членовете на така наречените „правителства на прехода“ не правеха нищо друго, освен да се мислят за  своето лично благополучие.

Така беше с Александър Божков, когото хората нарекоха „Мистър 10%“. Така беше с Иван Костов, на чиито рамене лежи цялата отговорност за престъпната приватизация, от която България загуби десетки милиарди левове народни пари. Така беше и с по-голямата част от министрите, които през годините ограбваха кой каквото може от народното богатство. И като резултат милионерите в родината ни, които забогатяха от ядене на евтини кебапчета, се увеличиха в геометрична прогресия. Докато в същото време българският народ потъваше все повече в зловещото блато на мизерията и безпаричието.

Но приватизацията се оказа само един епизод от ограбването на държавата. И докато всички си мислеха, че няма какво повече да се граби, трите правителства на ГЕРБ продължиха юнашки да глозгат кокала, наречен българска социалистическа икономика. А той се оказа толкова голям и толкова пълен с „месо“, че дори опитните герберски далавераджии, до ден днешен не са успели да оглозгат всичко.

Споменаваме „сподвижниците“ на ГЕРБ, защото от всички „демократични“ правителства, най-големите далавери, афери и гейтове се заформиха именно при трите кабинета на Борисов. То не бяха апартаментите на Цветанов,  не бяха далаверите с магистрали, площадчета, градинки и пейки, не бяха последните по ред афери около „Суджукгейт“ и „Кумгейт“. И понеже партията на Винету управлява вече почти десет години и си помисли, че ще е вечна във властта, корупцията по висшите етажи започна да рецидивира. Тоест стана нещо като обичайно ежедневие на герберските депутати и министри, на тяхното най-близко обкръжение, както и на обръчите им от фирми.

Тази реалност се потвърждава и от служители на Държавната агенция за национална сигурност. Така например, един от бившите служители на ГДБОП и ДАНС, Росен Миленов, който е и експерт по икономическа престъпност, категорично заявява: Никой в България не става министър, заради своите знания и компетентност. В България стават министри само онези, които са доказали, че участват в престъпни схеми и нарушават закона.

Пред Дарик радио, Росен Миленов твърди още, че престъпните мафиотски босове, заедно със своите покровители и пудели от правителството и парламента са се сраснали в здрава организация, която се подчинява на законите на прословутата италианска мафия. Един от тези „закони“ е „Омерта“. Не можеш да продумаш нито една думица за онова, което се случва в съответния властови и мафиотски клан, без да рискуваш живота си.

Така се получава пълна безнаказаност и пълна недосегаемост. Защото никой не говори. А който проговори – умира. Затова на въпроса „Как се влиза в политическия или икономически елит на България, Росен Миленов отговаря кратко. За да влезеш в тази каста, „трябва да нарушиш закона“. „Трябва да извършиш не едно и две, а най-малко четири – пет престъпления, за да те припознаят като свой човек. И да те допуснат до вътрешните кръгове на кастата. Защото тази „каста“ е съставена от престъпници с бели якички“.

По-голямата част от капитала в страната е криминален капитал. Който не се отчита на държавата. И не плаща данъци. Защото той управлява страната ни, завършва експертът по икономическата престъпност.

Всички знаем какви хора управляват родината ни. Но е съвсем друго, когато професионалисти, хора, които цял живот са се занимавали с такива престъпни схеми, ти кажат в прав текст, че държавата ни се управлява от министри – мафиоти.

И това ще продължава, докато не намерим сили в себе си, да изметем тази престъпна власт. Защото тя е опасна само за уплашените хора.

Затова трябва да се разделим със страха. Иначе той ще ни убие.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ПОЖАРНИКАРЯ МАФИОТ САМОЗВАНИЯ ГЕОПОЛИТИК БЪЛГАРОУБИЕЦА БОЙКО ОЩЕ НЕ Е НАЯСНО С КОГО ЩЕ СЕ БИЕМ СЛЕД КАТО САМ РАЗПИСА ДОКЛАД ЧЕ БРАТСКА РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ОТИДЕ ЧАК В БРЮКСЕЛ ЗА ДА СЕ ДОПИТА С ЛЮКСЕНБУРГСКИЯ ПИЯНДУРНИК БЕЗДЕТНИКА ГЕЙ ЮДА ЮНКЕР С КОГО ЩЕ СЕ БИЕМ В ЕДИННА ЕВРОПА НА НЯКОЛКО СКОРОСТИ И ТЪЙ КАТО МНОГО ГО ЦЕНЯЛИ ГОЛЕМИТЕ ЕВРОМАФИОТИ МОЖЕ БИ ДА ИЗПРЕВАРИ ВСИЧКИ И ДА ИЗПРОСИ БЪЛГАРИЯ КАТО ЕВРООТЛИЧНИК ДА Е НА ПЪРВА ЛИНИЯ В БОЯ И БЕЗ ТОВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ЖТВУМРЯЛ ОТ БЕДНОСТ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕВЕЖО БОРИСОВ НЕ Е НАЯСНО ЧЕ 91% ОТ БЪЛГАРСКИЯ БУДЕН НАРОД ЩЕ ПЛЮЕ НА БОРИСОВИЯ МАФИОТСКИ ЗАКОН ОМЕРТА КОЙТО НАЛАГА НА НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО НАРОДА ПО РАНО ОТ БОРИСОВ ПРОГЛЕДНА 91% БЪЛГАРИ ЩЕ СЕ БИЕМ И УМРЕМ ЗА БРАТСКА РУСИЯ СРЕЩУ МАФИЯ ГЕРБ НАТО ЕС И САЩ И ТЪЙ КАТО ГОСПОД НА 40 ГОДИНИ ДАВА ШАНСОВЕ И ПОМАГА КАКТО И НА МОИСЕЙ СПОРЕД БИБЛИЯТА ГОСПОД НИ ПОДАВА РЪКА ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ ПРЕД ЕВРОГЕЙКОМИСАРИТЕ ОТ 3 ЯНУАРИ 2018 ДО ДО 30 ЮНИ 2018 ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ ШАНС НА ОКАЯНИЯ БЕДЕН И ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД БРАТСКА РУСИЯ Е БЛИЗО И Е НАЯСНО НА БОЙКО ДА МУ СТАНЕ ЯСНО ЧЕ ЩЕ СЕ БИЕ СЪС НАТО СРЕЩУ 91% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕПОБЕДИМАТА БРАТСКА РУСИЯ ТОЗИ ПЪТ БОЙКО НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИМ ДА СЕ ГАВРИШ С НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ МАФИЯ ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ

  2. Иво,акаде забрави .софиянски,,,бъкърджиев,,,ганев,,,ф Димитров,,,ф светулката,,,с,Савов,,все грабители на България.

  3. Следващото, което искат да заграбят е водата. Прицелени са във всички водни дружества. Не им стигат минералните води искат и останалите, защото без вода човек не може да оцелее повече от 4 дни и ще не ще, ще плаща цената, каквато му посочат. Заграбването няма да е нито бързо, нито явно, но ще стане съвсем скоро.

  4. ДА СПАСИМ РОДИНАТА ЗА ДА НЕ ОСТАВИМ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ДА СЕ СКИТАТ КАТО ЕМИГРАНТИ ПО СВЕТА ВСЕНАРОДНА ПОДПИСКА ЗА НЕДОВЕРИЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ ВСЕНАРОДНИ ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ПРЕД ЕВРОКОМИСАРИТЕ НА ЕС МЕДИИТЕ ПЛАТЕНИ ДА СЛАВЯТ БОЙКО И ГЕРБ НИЩО НЕ ПОКАЗВАТ ЗА РОБСТБОТО ГЛАДА И БЕДНОСТА В БЪЛГАРИЯ НА 3 МАРТ ВСИЧКИ НА ШИПКА ДА ПОСРЕЩНЕМ БРАТУШКИТЕ ГОСПОД НИ ПОДАВА РЪКА ЗА СПАСЕНИЕ БЕЗ НАСИЛИЕ САМО ПРОТЕСТИ И РЕЗИЛИ ОТ 3 ЯНУАРИ 2018 ДО 30 ЮНИ 2018 ВСЕНАРОДНИ ПРОТЕСТИ ТАЗИ Е ПОСЛЕДНАТА НИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СПАСЕНИЕ НАТО ЕС САЩ И ГЕРБ СА НАШИТЕ ПАЛАЧИ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ЗАВИНАГИ ОТ ЖИВОТА НИ ТЕ ИСКАТ ДА НИ ПОГУБЯТ НЯМА ДА ИМ СЕ ДАДЕМ О С Т А В К А ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

  5. Това което става сега в България е ставало в много капиталистически страни в началният стадии на капитализма. Ще дойде време когато незаконните кражби и в България ще бъдат забранени. Ще останат само легалните кражби каквато е използването на човешки труд от частни лица срещу заплащане.

  6. Много точен колаж Господин Македонски,и изключителен текст,но към колажа от бандити сте пропуснали един КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ…
    Как така този бандит октопод се е разпострял във всички отрасли???

  7. Г-Македонски,защо в колажът Ви липсват такива знакови фигури,като Милен Велчев,Иво Прокопиев,Николай Банев и още много други знайни и незнайни хайдуци.Сигурно Ви липсва място,но ако имате възможност го допълнете.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *