Дават под съд Камелия Воче

Камелия Воч ядосанаКамелия Воче ще бъде одрусана с над 5 бона.

Бившата буйна брадърка е заплашена от съд, заради невъздържаното си поведение в Къщата. Тя трябва да изплати дължими неустойки на голяма козметична фирма, на която стана рекламно лице.

Воче  радостно заснела няколко рекламни клипа за  компанията, която произвежда продукти за разкрасяване,  след което веднага влязла в „Големия брат“ за още пари, което всъщност ѝ изиграло доста лоша шега.

Певицата – готвачка не се сетила, че според клаузите в договора, трябва да поддържа модел на поведение, достоен и в унисон с нивото на фирмата. Вместо да се държи на положение и като истинска аристократка, Воче започна вътре да крещи, да се зъби, да псува като хамалин, да кълне и да се държи като абсолютна селянка.

Тя се превърна в рекламно лице на българската агресия, безпардонност, истерия и пълна невъзържаност, което ужаси зрителите. Тя изгуби всякакъв престиж по време на участието си в предаването и хората неволно започнаха да се питат защо да полват продуктите, които рекламира, щом ги препоръчва толкова антипатичен и истеричен човек.

Точно по тази причина шефовете на козметичната компания  решили да си поискат парите от хоноарара обратно. Сумата била малко  над 5 хиляди  лев, а рекламното лица уронило престижа на фирмата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *