Гъмов и Преслава се сляха в страстна целувка

Гъмов ПреславаГъмов и Преслава най-после сбъднаха мечтите на продуцентите на ВИП Брадър и се целунаха страстно, при това няколко пъти.

След като не го направиха сами, а само флиртуваха и си хвърляха обещаващи погледи в Къщата, продуцентите направиха цял сценарий, в който щат не щат, трябваше да се целуват до откат. Традиционно в края на сезона в Бадъра бе поставена пиеса, този път по Шекспир със заглавие „Гамео и Пресиета“. Разбира се в главните роли бяха Гъмов и Преслава, деца на два враждуващи рода Пицети и Фрикасети. Оглавявани от Иво и Кичка и Здравко и Катя.

Рожбите им се влюбиха тайно от тях, но родителите не искаха и да чуят за брак. Затова целувките бяха много и тайни. За сметка на това дълги. И страстни. И напълниха душата на изнервения зрител.

От наистина добре направеното шоу стана ясно, че Кичка, Иво и Здравко са добри актьори и могат да се вживяват в ролите си, докато Светлана, Кристина Димитрова и Джино не могат да участват даже в училищна пиеска. Добре се изяви и Люси Иларионов, който с всичките си 150 килограма изтанцува и партия от „Лебедово езеро“.

Неочаквано се оказа, че и Преслава  е добра актриса и ако иска, спокойно може да се снима в съвременните ни телевизионни бози, та даже и награда да вземе. Само че тя пак ще напусне Къщата, защото има ангажимент в Белгия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *