Гуцанов: Цялата парламентарна група на БСП е чувала думите на Кирил Петков за кодовете на машините! Казвал го е няколко пъти! (С ВИДЕО)

Цялата парламентарна група на БСП чу думите на Кирил Петков, че ще ни предостави кодовете на машините за гласуване, ако изтеглим нашия проект за Изборния кодекс, който включва гласуване с хартиени бюлетини. Това каза депутатът от БСП Борислав Гуцанов в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS. По думите му тази тема Петков е коментирал още няколко пъти в подобни разговори в стаята на парламентарната група на БСП, когато е идвал за обсъждане на Изборния кодекс.

„Ние нямаме съмнение, че изборите са били фалшифицирани, избирателната активност падна”, каза той.

„Държавите, които гласуват машинно (пълно или частично) са Естония, Белгия и Швейцария. Няма нито една друга европейска държава, в която да се гласува машинно”, заяви Гуцанов.

БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ, БСП

Той каза, че във Франция и Германия е имало пробни машинни гласувания, но националните служби за сигурност са излезли с доклади, че не може да се даде гаранция за честността на вота и има опасност за националната сигурност. След тези доклади машинното гласуване е прекратено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ГУЦАНОВ,ВИЕ СТЕ СТЩИТЕ ОТРЕПКИ КАТО КИРО И БОЙКО! САМО ЧЕ ,СЕГА ЩЕ СОЕЧЕЛИ БОЙКО,ОТ ВАШЕТО МАЛОУМИЕ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *