Групата на Хамстера официално обвинена в сводничество, започва мегадело срещу наглите мъчители на жени

ХамстераСофийска градска прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд тежък няколко тома  обвинителен акт срещу Антон Петров-Хамстера, Мирослав Йончев, Цветко Цветков, Николай Пиронков и Виктор Иларионов.

Обвиненията заковават петимата с съучастие  и участие в организирана престъпна група, основната дейност на която било вербовка на млади хубавици, които да се продават  в България и чужбина. Антон Петров е бил негласният шеф на групата. На девойките са обещавани пари срещу проституция, но много често те не ги получавали, или взимали символични суми. Лъвският пай прибирали сводниците.

На всеки член от групата са отправени различни обвинения по членове на НК.

Дейността на групата за откриване и привличане  на момичета за „секс-услуги” почнала  през 2008 г. Една от дамите била използвана и като помагачка, заради връзките си в агенции за манекенки. Тя предлагала примамливи оферти, а ако момичето било съгласно, го пращала при шефовете си, които първо лично се уверявали в качествата му.

Пиронков предложил на помагачката  жена да работи и като проститутка с тарифа ота 600 лв. за час, 800 лв. за 3 часа и 1000 лв. за цяла нощ. Той прибирал половината от изработеното от нея. После обаче я направили само „вербовчик“ и тя бързо събрала осем момичета, които да работят за сводниците.

Организацията работила  две години по тази схема, като бройката на белите робини се увеличавала. Постепенно активно в дейността на мошениците се включил и Цветко Цветков.

През 2011 г.  Антон Петров иззел властта и се утвърдил като лидер на  група и решавал възникнали спорове за пари в нея.

Нещата вече били организирани и момичетата разделени на обикновени и елитни. Обикновените били с по-ниска тарифа, а елитните обслужвали баровци в цялата страна. Това не им стигнало и по-късно започнали да изнасят момичета и в чужбина, като строго следели приходите им.

Така в схемата се включил и Виктор Иларионов, който посрещал „стоката“ в Белгия и контролирал работата там. Настанявал жените в малки квартири и искал от всяка по 1700 евро на месец само за себе си. По-късно вдигнал тарифата на 2400 евро. Когато им намирал сам клиенти, взимал почти всичко за себе си.

Доходоносният бизнес секнал на 29.06.2012 г., когато групата сводници била задържана. Сега обвинението срещу тях най-после е готово и делото влиза в съда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *