Грабят ни по древноримски

Най-напред крадяха от приватизацията, но накрая всичко беше разпродадено, разграбено или разрушено и от приватизация вече не можеше да се краде. После решиха да крадат от еврофондовете, но и те са на привършване и от там също няма да тече и следователно да се краде. Сега са решили да крадат от Плана за възстановяване, срещу който затриват остатъчната и все още неприватизирана енергетика. А за капак се канят да ни вкарат в еврозоната, за да могат да крадат от заеми, които ние ще плащаме ако все пак тук е останал някой, който да плаща този пладнешки грабеж, извършен с благословията на Запада.

Типично по древноримски – подчиняваш, а после угояваш местните племенни вождове и започвате съвместно да крадете туземното население.

Христо Проданов, журналист

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

36 коментара

  1. Вредите които нанасят, дебелите заплати и пенсии също влизат в сметката. И не са малки.
    „Страх лозе пази“ – няма страх няма и лозе!

  2. Примамлив политически мираж но пълен социален абсурд. Ако всички започнат да крадат – всеки от всеки, ако всичко се открадне то ще дойде ден когато няма да има от кого какво да откреднеш. Тогава какво – да работиш – няма къде – приватизатора на фабриката е пропилял парите и фабрика няма, държавата – лошия собственик, не прави нови фабрики, никой няма нищо защото всичко е откраднато. Тогава какво – лягаме да мрем от глад? Нека по-скоро да дойде това време! Басните за справедлив гарантиран социален минимум заплащан от държавата на всеки, ги разказвайте в петък в САЩ – в четвъртък те фалират и спират всички плащания на първо място за пенсии. Да им е честито. Има един бележит български икономист – профекор Димитри Иванов. Защо никой не чува, какво казва този човек – в Англия го слушат, тука не! Америка може да си позволи пак да фалира – просто продължава да печата долари а баламите като нас ще ги купуват . Ние не можем – лева никой не го иска – дори и ние самите. С еврото ще се задавим като Гърция – каза го преди седмица Варуфакис – кой да го чуе?

  3. Влезем ли в еврозоната и приемем ли еврото- сме аут.
    Ние и без това сме си аут.
    Защото сме много “умни”.

    • Проблемът на българите, а и не само е, че са невежи и ни разбират, че основната причина за тази омраза към останалите българи е еврейската власт. Техните медии и говорещи глави насъскват левите срещу десни, русофили срещу русофоби (макар че всеки русофоб българин си е чист туркофил), педали срещу нормални, жени срещу мъже ……… но така и не казват нищо, за това че ги управляват евреите от корпорациите. Така вбивайки клин между белите хора, никой не вярва в еврейската власт и конспирациите. Християните се обиждат едни други и се опитват да докажат с радост, че служат на евреите и техните ценности, само защото командват европа и щатите…..

      • Дори вижте тук как иванчо хаджигенчович се опитва да не спуска тънко зададените му мантри на сорсоиден трол и да ни отклонява от главните и важни теми.

  4. Защото “страх лозе пази”, и “преклонена глава сабя не я сече”.
    Ха честито ви евро- плащайте дълговете на ЕС. Не, че досега не ги плащахте.
    “А вий, вий сте идиоти.”

  5. видяхте ли в бтв репортажа тая вечер цените в евро на зеленчуци на пазара в загреб след приемане на еврото от хърватия,маруля-2 евро,т.е 4 лв,в бг-0.50 лв,лук 2 евро кг-в бг 1.50лв,зеле 1.06 евро за кг,в бг-1.80 лв….ей това е положението…всеки да си прави изводите..след като саксите източат икономиката на ес и го пратят в небитието,западноевр.държави,които ще загубят и инкасират щети от разпада,искат да направят така,че да ги минимизират,като натиснат източноевропейските да приемат еврото,за да източат каквото могат още от по бедните евр.държави и така да намалят последствията от саксонското източване на капитали от европа поради укро конфликта и недостига на енергия…за наша сметка..т.е след пълния разпад ,богатите франция,германия и сие,да бъдат в по добро общо икон.състояние…а ние..да вървим по дяволите-при влизане в еврозоната ни вземат златните резерви от бнб в евр.банка…и това е, всичко приключва…

    • Не гледам тв зомбивизори от поне осем години.
      Затова знам, че приемането на еврото ще ни елиминира окончателно.
      Че ще плащаме заемите на целия ЕС. Че ще заробим поне 4 поколения!
      Че окончателно ще ни елиминират!

      • трябва да се гледа от време на време..за сверяване на часовника..и за оценка степентта на разложение и падение..

    • Вчера май пусках това:

      1.Модернизация на армията в превод означава, че ще дадем на дрогираният укро-клоун каквото поиска. Просто прехвърляне на цялото българско въоръжение в Украйна и активното ни въвличане във войната на Запада срещу Русия. Освен това, ще купим скъпо и прескъпо американски оръжия, което първо за нищо не става и второ, я го видим, я не.
      2. Еврозоната означава заличаването на идеята за национална независимост и трансформирането на България в индиански резерват. Чрез Еврозоната ща откраднат всичките ни свежи пари (70 милиарда долара и 42 тона злато), които сега гарантират борда. България ще плаща дълговете на богатите държави, където БГ тъпунгирете ходят да слугуват. Умре ли левът умира България и идеята на Апостола на свободата Левски.
      3.Липсата на Шенген означава, че готвената България за фронтова държава, ще държи на безопасно разстояние привилегирована Европа.
      4.Планът за възстановяване и развитие цели да закрие напълно българската енергетика и икономика. Така всички българи ще бъдат прогонени от територията на България, за да бъде завършен процеса по подмяна етническия състав на населението.
      5.Под съдебна реформа соросоидите от ДБ, ГЕРБ, БВ, ДПС, ПП и БСП разбират поставянето на цялата българска съдебна система под шапката на САЩ и тотално поробване, което ще прогони всички българи от България и ще я превърне в цигански щат, мразещ Русия.

  6. Бг има населяващ го планктон.
    Този планктон плюе бг и мечтае да се изнесе. Към лъскавия запад.
    Май е време да приемем африканските и мюсулманските “братя”.
    Които ценят бг територията. Които искат да изгонят бг идиотите в пустините. А бг идиотите крещят ура!
    Дали не е дошъл момента бг изродите да заминат в африканските и азиатските пустини- празни мисли на един не чак толкова празен човек.
    Прав им път!
    Идиоти.

  7. СТИГА РЕВ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ ДВАМА ОТ ТЯХ ТЕ СА И СТРАХЛИВИ ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ

    • В България има всеки божи ден по 6-7-8 самоубийци и винаги съм се чудел, що не направят твоето предложение реалност, като така и така са тръгнали по този път?

    • Анонимен, бих ти отговорила, но ще ме приберат след 15 минути:)

  8. Искате свобода?!
    Готови ли сте да я отстоявате?
    Или ви е страх от всичко, от сайта, от мунчо и гунчо?
    Искате свобода- ще я получите, когато се разделите със страховете си и очакванията за нея.
    Когато приемете, че може да има Свобода- без вас физически. Че може да изчезнете за миг в името на тази свобода.
    Колко от вас са готови за това?!
    Сещам се за един. Ти знаеш кой си- ще се видим там, в една планина- знаеш коя. Която е равна на България.
    И не, не съм Ботев!
    Историята се повтаря.
    Слава Богу!
    А вие чакайте спасител.
    Искате.
    Какво давате?
    Свободата е за някои. Които имат смелостта да я отстояват. На този, или онзи свят!
    Никое усещане няма равно- колкото и да ме критикуват!
    FuckEU, много рядко срещан човек си.
    Ти си изключение от матрицата.
    Опитът ми със стотици хора ми е база за сравнение- никога не допускай да се подценяваш, да те подценяват и да ти вменяват лъжи.
    Идиотите на рогатата улица- да го ду**те!

    • Благодаря, не не се чувствам изключителен или за нещо повече от останалите българи. Има и доста по-умни и безстрашни от мен. Българинът никога не е за подценяване, това го доказа и великата вакси-кампания. За разлика от западните „цивилизатори“ които още щом им казаха по телевизора се надупиха за онождане. Може и да имам пожелателно мислене, което в Африка се нарича шаманство, но някак си вярвам, че когато настъпи момента българинът ще грабне тоягите и ще прогони джендър-чучелата и техните БГ слуги. Вярвам, защото си нямам друг народ и друга родина.

  9. IYI,СВОБОДАТА Е ЗА СМЕЛИТЕ!ТУК,В ТЕРИТОРИЯТА СА МИШКИ,СТЕФЧОВЦИ И ПОМИЯРИ! 10% СМЕ СМЕЛИТЕ,ДРУГИТЕ СА ИДИОТИ! КАКТО Е КАЗАЛ БОТЕВ! ЕТО,ЗАТОВА ПУТИН ВОДИ ТАЯ ВОЙНА,ЗАЩОТО СА ЗНАЕЛИ ВИНАГИ КАКВО ИСКАТ! НАРОДА НАШ,Е КАТО ОВЦА,БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,НАКЪДЕТО ГО ПОВЕДАТ! ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! И АЗ СЕ ЯДОСВАМ КАТО ТЕБ,ТОЛКОВА ЛИ СА СЛЕПИ,ГЛУХИ,ДЕБИЛИЗИРАНИ? ЯВНО-ДА!НА ТАКИВА ХИРА, И ГИСПОД НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!

    • Иве, затова ви обичам тук в този сайт. Защото сме се събрали черни овци.
      Ядосвам се на останалия свят, не на вас.
      Моята е ясна. Избрах си пътя и ще го продължа независимо от околните.
      Подлудява ме факта, че мнозинството предопределя бъдещето не само на малцинството, а на децата! На България!
      Че ми е кибритлийски характера- знам си. Понякога ми е толкова кибритлийски- че се плаша!
      Но България има нужда от десет- петнайсет процента кибритлии!
      Останалите няма да се събудят.
      Няма да стане само с писане.
      Действие.
      Като ми изникнат разни козяк идиотчета- подпалвам.
      Тез хубавци не разбират процесите. Блеят и се подиграват с руснаците. Повярвай ми- русите не са за подиграване. Знаят да се забавляват, но опре ли до Родината …
      Много скоро идиотите ще разберат.
      Мой близък е раняван и едва оцелял.
      Ако му видят само погледа тия джендъри- ще се насе**т.

  10. СПОРЕД МЕН ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ДА СЕ ОСВЕСТЯТ-МОБИЛИЗАЦИЯ И НА ФРОНТА! САМО ТАКА ЩЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ БЕЗ БОРБА НЯМА СВОБОДА!

    • То който има акъл си го знае. Останалите просто предпочитат сигурността, а не свободата. Точно поради тази причина ни шиба всеки евро или краварски джендър. Иначе по принцип си права, само катаклизъм може да събуди нужният процент от народа.

  11. ТУК,КАКВОТО И ДА СТАВА Е ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДЕНА!ИМА ЕДИН РАЗКАЗ НА НИКОКАЙ ХАЙТОВ,ДЕРВИШЕВО СЕМЕ,ВСЕ ЕДНО Е ПИСАН ЗА СЕГА.КАКВИ ЛИ НЕ ПРОЦЕСИ,ВОЙНИ,КОЛЕКТИВИЗАЦИИ,МИНАВАТ,А ВЪЗЕЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПЛЕТЕ.СЪШО КАТО СЕГА!ЯЗЪК ЗА ХУБАВАТА НИ РОДИНА!С ЧЕТИРИ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА!НО С КОФТИ МАТРИЯЛ,ДЕТО КАЗВА ДЕБИЛА ОТ БАНКЯ!

    • Чифутите са усвоили номера за разсейване на населението от главните проблеми до съвършенство и винаги си намират странични – маловажни теми, с които надъхват оФчиците и им промиват мозъка.

      • Забравете за повече събуждане.
        15% са достатъчни. 20 са окончателни.
        Те ще обърнат енергията.
        Ванка- докладвай на шефа ти.

      • Малко да ви разведря: не сме сами.
        Има доста наистина почтени българи, които милеят за Родината ни.
        Ванка- докладвай, пич:)

        Ако някой има идея как да си създадем затворен чат- да каже.
        Да не гледат и слухтят разни козяшки идиоти.

  12. ,IYI,аз съм Стрелец,паля също на секундата,понякога просто подивявам от безсилие.Знанието е Сила,ама Знание и безсилие не става.Какво като Знам,с тия диваци не става нищо. А колкото до братята Руси,така ще ги дерат,че не могат да си представят.НАТО,мато,всички ще ядат такива кютеци,че ВСВ ще им се види приказка! Всичко Путин е заложил само на една карта-ПОБЕДА!!!

    • Да бъде!
      Амин!

      Писах идея да си направим затворен чат- без козяшки идиоти.

  13. Те и затова пищят, щото знаят че Хегемонията им Свърши!Край!Балона се спука! Някога Илко Ескенази казваше,Колкото по високо се катери Маймуната,толкова повече лъсва червеният и задник!

    • Може и да си права. Да четат и докладват!
      Между другото- яко четат и следят.
      И какво бе, пичове- продали сте душите си на дявола.
      Вие дори не знаете и не осъзнавате какво вършите.
      Искате ли да имате живот- напуснете и се покайте. Искайте прошка- ще ви бъде простено.
      Направете го докато имате шанс. После ще е късно.
      Или предпочитате да сте съучастници в масов геноцид?!
      Как ще съществувате след това? Как ще си лягате и как ще се събуждате?
      Ако си мислите, че е късно- не е.
      Все още не е късно да се разкаете и да помолите за прошка.
      Правихте го за пари. Просто подписвахте хартии. Да- ама не. Хартиите, които подписвахте, унищожиха хиляди човешки животи.
      Спрете сега. Много се молете. Много.
      Ако искате.
      Изборът е ваш.

  14. САМО ДА ВЛЯЗАТ СВЯТИТЕ НИ РУСКИ БРАТЯ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИМ ВЕДНАГА С ТЯХ !

  15. На живот,любов и пари няма кандисване!
    Като ва чета ме обхваща отчаяние ,защото България беше разкостена от некадърните,които се продадоха за пари на чужди крадци!
    Моята мина,но живот мил и не ща да умирам в мизерия и глад,защото сегашните ни шопари дето ни управляват са точно такива, нехаят за народа от който скубят за себе си и чужди!
    Аз не знам колко ми остава ,но сегашният ми живот е мъка,отчаяние и мизерия .Чакам наказание и възмездие за тези горе!

    • Лошото е че половината население на територията и всички наши съседи получават ерекция като гледат как родени като българи затриват България.

    • Ще има възмездие.
      Може и да е скоро. Така смята и полк. Марков в последното предаване на Карбовски(който не харесвам, но гледах заради полковника).
      Към края го казва, ако го гледате.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *