Масирана руска атака! Над 100 ракети поразиха енергийни и промишлени обекти в Украйна! (С ВИДЕО)

Русия значително засили днес обстрела срещу райони в Украйна, нанасяйки нови въздушни удари по редица енергийни и промишлени обекти в градове от Харков до Лвов. Това е първият масиран руски ракетен обстрел по украинската критична инфраструктура за тази година.

Днес по обед в Украйна прозвучаха сирени за въздушна тревога и бяха задействани системи за противовъздушна отбрана, чиято успеваемост се оказа нулева. И стоте изстреляни от руска страна ракети достигнаха целта си, унищожавайки набелязаните цели – ТЕЦ-ове и фабрики.

Сред обстрелваните градове бяха също така Одеса, Харков, Лвов, Ивано-Франковск и столицата Киев. Ударите спряха електричеството и водоподаването в половината страна..

Това бяха първите значителни удари от началото на новата година. Украинските военновъздушни сили предупредиха по-рано през деня за възможни скорошни нови нападения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ztffUPSuFLE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ПОБЕДА БРАТЯ,ПОБЕДА ! ПОКЛОН ПРЕД ВАС,ВЕЛИКИ СИНОВЕ НА РУСИЯ! НАПРЕД,ДО БЕРЛИН!ВСИЧКО МАЧКАЙТЕ ПО ПЪТЯ,ДЖЕНДЪРИ,ГЕЙОВЕ И ПОМИЯРИ,ВСИЧКО!ПОМЕН ДА НЕ ОСТАВА ОТ ТЯХ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!

  2. Все Русия ли трябва да ни оправя и освобождава от поробители?
    Къде са нашите мъже,които да застанат и да бранят държава и народ?
    Които допуснаха това унищожаване на България през годините от 1989г до сега са за лагери ,откъдето да отиват да работят по ,пътища,разрушени заводи,фабрики които бяха построени с парите на българите спестени за 50г от 44г до 89г!Който отказва -до стената!

    • Писах Ви и в предната статия, че ще има възмездие тук може би скоро, отколкото очакваме- според полк. Марков(при Карбовски).
      Пожелавам Ви да го видите и да се промени живота Ви към по-добро.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *