Гонят Гъмов от „И аз го мога“, появил се пиян

Гъмов куклен актьорВодещият на „И аз го мога“ Станимир Гъмов е пред сериозна заплаха от  уволнение, след като на няколко пъти се  провали с гръм и трясък на последното издание на шоуто.
Актьорът се появи доста видимо натряскан в пряк ефир и остави като шашнати  журито и  останалите участници. Най-вероятно притеснението на актьора е било породено от факта, че този път в журито ще е продуцентът Маги Халваджиян. В сряда вечер Гъмов, който нашумя със сериала „Етажна собственост“, ударил няколко чашки повече за кураж, което веднага се отрази на воденето. Той пелтечеше, объркваше репликите, оправдаваше се, че така пише на ауто кю-то, но върхът беше, когато неволно се изгаври  с номера на Иван Звездев. Без да знае, че готвачът не е свършил, той го  прекъсна в средата, излезе на сцената и се провикна:. „Благодаря, Иване. Беше удивително“
Звездев, който в този момент се опитваше да балансира с легени, едва не ги изпусна. Веднага падна и легенът, който държеше на пръчка с уста и треньорът едва смогна да го улови. Той не очакваше, че Гъмов ще нахлуе на сцената и ще обяви номерът му за приключил. След като се усети, че фокусите продължават, Гъмов измърмори: „А, още ли има?“ и с надебелял език и небалансирана походка  се изниза от светлините на прожекторите.
Ама ти го прекъсна, възкликна изумен Маги Халваджииян и съвсем не в рамките на шегата заплаши Гъмов с глоба.
Актьорът се кротна временно и вероятно удари още едно питие зад кулисите.
За втори път той се засили да излезе на сцената преждевременно в мига, в който Яна Маринова слезе от обръча, за да продължи великолепното си изпълнение във въздуха. Гъмов пак се засили да я аплодира по средата, но този път някой го дръпна и го спря.
Според хора от кухнята, след края на предаването Маги вдигнал лют скандал на водещия и го заплашил с уволнение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *