Гонзовица се Сгоди! Вижте за Кого! Няма да Повярвате!

Светлана ВасилеваСветлана Василева изтипоса снимка с годежен пръстен и точно на  Свети Валентин  смени статуса си във фейсбук, където написа, че се  е сгодила.

От всички страни заваляха поздравления, одобрения и плеймейтката беше на върха на щастието си.

Стигна се дотам, че Златка Райкова така се възтрогна от хубавата  новина, че сама предложи услугите си да кумува на сватбата. И даже се замисли какъв тоалет да си сложи. Още няколко приятелки на Гонзовица пък се натиснаха за шаферки.

Далеч по-късно, след като отмина еуфорията, някои се запитаха кой е щастливецът. Те дълго ровиха из спомените, но не можаха да се сетят кое е гаджето на Светлето и кога нещата са стигнали дотам, че да поиска и ръката й.

Докато беше във ВИП Брадър, Светлана бе заета да учи география и охотно споделяше, че няма сериозна връзка. Освен това заяви, че е твърде млада да се обвързва  и още й се живее.

След предаването тя го доказа с дела, като започна обиколки на заведения и весели запои. Никой не я видя с някой специален мъж, нито пък грееща от любов. Даже с никого не сподели и че е влюбена.

Кой е мистериозният годеник, започнаха да се питат нейни приятелки, но така и не стигнаха до някакъв удовлетворяващ ги отговор.

Истината лъсна чак днес. Светлето се подвела по акъла на две близки момичета и решила да си направи пиар за Деня на влюбените. Тя отдавна не се била появявала в светските хроники и решила, че един мним годеж ще й свърши работа.

Само че в момента по никакъв начин не може да отговори кой е годеникът и плоската й измама лъсна. Защото отговорът е, че се е сгодила за самата себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *