Галена показа и доказа – НЕ НОСИ БЕЛЬО! (ПАПАРАШКА СНИМКА)

 

galenaУникална папарашка снимка показва и доказва, че Галена наистина не носи бельо.

Досега всички мислеха, че прави това само  по участия, за да може да лъсне палаво някоя част от анатомията й, което ставаше неведнъж.

Оказа се обаче, че певицата просто не признава сутиените, а както е видно от някои нейни участия – и бикините.  Тайните снимки са направени тези дни в собствения магазин на певицата – безнесменка „Джи спот“ в София.

Галена се развихрила в съблекалнята и започнала да мери почти всички официални рокли наред. Магазинерките й ги носели една след друга, а тя критично се оглеждала в огледалото коя как й стои. Без да се притеснява от никого, любимата на Галин Вафлата стояла съвсем по организъм и слагала върху голото си тяло тоалетите един след друг.

Тя така си ходи просто. Бюстът й е стегнат и няма нужда от сутиен, а липсата на бикини или прашки е по неин избор. Твърди, че било много грозно, когато бельото се очертае под роклята и предпочита да е без, разказват модните й съветнички.

Галена без бельо!
Галена без бельо!

Галена спешно се нуждае от два супертоалета – единият за нов клип, който ще снима скоро, а другия – за официалното тържество по повод  тазгодишните награди на „Пайнер“.

Някой обаче щракнал певицата през прозрачната врата на съблекалнята и разпространил снимките по вестниците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *