Голяма мъка! Слави не го вдига!

Слави и Мартина3Слави Трифонов имал проблеми с ерекцията.

За тази пикантна  подробност от интимния живот на Дългия се изтървала пред свои приятелки дългогодишната му любовница. Танцьорката казала, че Трифонов отдавна имал проблеми в осъществяването на „тънката част“, които той обаче обяснявал и оправдавал със стреса и многото работа.

Мартина обаче много се притеснявала, защото в началото си мислела, че вината е у нея, не може да предизвика желание у него и той заради това засича. Та си купувала все по-сластно бельо, изкушавала го по всякакъв начин, но понякога нещата се получавали, друг път не и тя оставала незадоволина.

Явно точно затова балерината и шоуменът прекратиха интимната си връзка в края на миналата година. Танцьорката разбрала, че вината не е в нея, когато треньорът й по бокс Киро винаги бил готов за интимни подвизи предивзиквал у нея желаното удовлетворение. Слави обаче надуши за връзката й чрез частни детективи и я изхвърли от къщи.

Двамата бяха гаджета повече от 4 години, като по някое  време даже заговориха за сватба, а Мартина се пренесе да живее при шоумена. Сега пак ще има сватба, но с друг, а танцьорката май е бременна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *