Мария Илиева става столичанка в повече

МарияХитовата комедийна драма „Столичани в повече“ се завръща триумфално  на 6 март в прайм тайма на bTV. Това е осмият сезон на сериала, а епизодите, ще се излъчват всеки петък и ще се конкурират с елиминациите на „Денсинг старс“.

Нови сюжетни линии ще радват зрителите, а една от тях е най-актуалната тема – връзките между властта и „задкулисието“. Разбира се, те ще бъдат представени през призмата на комичното. За пръв път като гост-звезда ще участва  певицата Мария Илиева, наети са и актьори от ранга на Никола Анастасов и Станислав Яневски.

Зрителите ще станат свидетели на неочаквани случки – провеждането на референдума за разможаване. Рангел Чеканов ще  направи палатков лагер в градинката зад Парламента, възмутен и обявил гладна стачка срещу решението.

В тънкия, а понякога е безскруполен хумор, ще се вплете и Мария Илиева, от която се очаква не само да пее, но и да покаже актьорска игра. Те се е амбицирала да става актриса смята да даде всичко от себе си.

Дали ще успее, ще видим. В същото време пък актьори ще пеят в друго шоу и никой няма да е валат, а просто ще става все по-богат и по-известен. Хонорарите навсякъде са космически.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *