Фънки пак се уреди като жури, ще хапе и ще ръфа в „Капките вода“

фънки12Ще хапем и ще критикуваме!“ –  това обещание  Димитър Ковачев- Фънки заяви присъствието  си в журито на „Като две капки вода“.

Рокаджията е поканен, за да демонстрира характерния си хаплив език и да прави изпълнителите на пух и прах. Любителят на уискито и пържолите, който буквално остава неподражаем в прекалено откровеното си поведение на съдия в много музикални формати, ще седне  до Маги Халваджиян и до неизменната Хилда Казасян в третия сезон на шоуто. Кой ще е четвъртият участник и ще има ли такъв изобщо, ще стане ясно на отриването.

„Ако до момента съм оценявал хора, които могат или поне се напъват  да пеят, тук много от тях няма да бъдат певци и музиканти! Затова ще търся успеха в дегизирането, артистичното им поведение на сцената и естествено – шоуто. Възнамерявам отново да остана верен на себе си и да казвам това, което мисля, пък на тях ако ще да им харесва и ако искат да ми се цупят. Ще направим купон!“, добавя музикантът от „Черно фередже“, който е и собственик на „София Мюзик Ентърпрайзис“.

Организаторите са се съобрязили със странностите и капризите на Фънки. За него ще има чаша уиски в кулоарите, където ще се подкрепя и специално място, където да си пуши пурата по време на рекламите, въпреки че това е забранено по закон.

Само че законът е за обикновените, а звездите могат да си правят каквото си поискат. Тях проверки и закони не ги ловят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *