Глория заби хотелиер, крие го

Глория1Глория отново е размахала  крилете на любовта, след като преживя куп неуспешни връзки през последните години.

Последната известна любов на фолк примадоната бе със сръбски композитор, двамата се задържаха доста време, но се разделиха първо заради разстоянието, макар да ги делят само няколко часа път от Белград до София, а и заради това, че певицата го завари с по-млада от нея в леглото.  Тя обаче не страда дълго по любимия композитор и отново има мъж до себе си.

Тя пак полетяла щастливо през лятото, когато по време на нейно участие тя се запознала с настоящата си любов. Избраникът й 50-те и разликата му с Глория, която сега започва 42-рата си година, е над десет лета, но за нея това  това не е минус, а голям  плюс.

Никога не съм била любителка на неравностойни връзки, не съм като колежките ми, които излизат с много по-млади от тях момчета. Винаги съм харесвала улегнали и стабилни мъже, успели и сами постигнали много в живота, споделя  предпочитанията си към партньора Глория.

Новият й любим е мастит хотелиер, който има  верига комплекси по родното Черноморие и пансиони и в зимните курорти Банско и Пампорово. Хотелиерът  имал вече един развод зад гърба си и  две пораснали деца, които работят в доходоносния семеен бизнес.

Макар че връзката на певицата продължава вече шест месеца, тя все още не смее да я каже публично. Само няколко нейни приятели са се срещали  с възлюбения й, дори дъщеря й  Симона все още не го  е виждала.

http://youtu.be/IfAc06Tb3G0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *