Емануела призова журналистите с горещи фантазии да й дойдат на гости

Емануела бременнаЕдна от  най-щурите певици  на фолк сцената не спира да провокира журналистите, както с пикантерии от  личния си  живот, така и със собствено  разкрепостено творчество.

Да. Това е самата Емануела, която сама започна да пише за себе си, за да разсее дните си в очакване на бебето и да постави на място някои жълти вестници, които я разведоха още преди да се е омъжила.

Клюкарите сериозно са повярвали на слуховете, че бащата на детето й Митко Динев я е изоставил, пише тя. Само че от достоверни източници  знаем, че това изобщо  не е така и двамата си живеят щастливо в дома на певицата в столицата и никой не е бягал при мама и тати за Коледа.

Младите влюбени са заедно изаедно  броят дните до раждането на своята първа рожба, а събитието  се очаква буквално в близките дни. Знае се, че Емануела ще роди на Митко момче и много иска то да дойде  на белия свят под знака на Козирог. Така казват и лекарите.

С огромна доза ирония и самоирония певицата прави на пух и прах журналистите-фантазьори и ги кани да й отидат на гости, за да укротят горещите си фантазии. С Митко сме си вкъщи, чакаме бебето, обичаме се и наистина няма нищо интересно около нас. Но до седмица сигурно ще има. Името на бебето няма да го издам, нека се потрудят сами да го научат, довършва с усмивка тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eV87DJombY0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *