„Гладоморът“ в Украйна – Голямата Мръсна Измама! Топ Разследване (ВИДЕО с Бг. Суб.)

Днес българският парламент реши „Големият глад – Гладомор“ в Украйна през 1932-1933 г. да бъде обявен за геноцид и осъди категорично „съветската комунистическа власт, която го е извършила“.

Очевидно по евро-атлантическа директива депутатите ни решиха всяка последна събота на ноември да се отбелязва като Ден за почит и памет на жертвите на Големия глад в Украйна.

НС приема всяко отричане, оправдаване и омаловажаване на този геноцид, като акт на поругаване паметта на милионите хора, загинали в Гладомора, е записано още в документа.

За евроатлантическите подлоги, антибългари и национални предатели, както и за милионите непросветени българи обаче Skandalno.net публикува топ разследване, което по брилянтен начин сваля маската на голямата измама и разяснява имало ли е гладомор, какво го е предизвикало и най-важното – кой е виновен за него.

Истината за Гладомора не е тази, която ви обяснява украинската и западна пропаганда.

Гладът, обхванал южните територии на СССР през 1932-1933 г., е обрасъл с редица митове. Така нареченият „голодомор“ е издигнат до ранг на политическа идеология в днешна фашизирана Украйна и умело се раздухва от западната пропаганда. Те твърдят, че става въпрос за изкуствено провокиран от комунистите/руснаците глад с цел геноцид над украинци и казахстанци, и посочват най-невероятен брой жертви. Но какви са истинските причини за този глад, колко животи отнема той и, най-важното, – защо тази тема се раздуха така агресивно от западните медии едва преди десетина години и днес се налага за обсъждане все по-активно и истерично от западните институции на международно ниво? За всичко това – във видеото на Андрей Рудой от канала „Вестник Бури“. Представяме ви едно забележително разследване, развенчаващо митовете, легендите и целенасочените мръсни лъжи около „Украинският Гладомор – 32-33 г.“ с много документи, статистики и човешки истории. Видеото е с български субтитри. Гледайте, за да разберете истината:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Има, има български историци,които могат да разкажат за товарните кораби тръгнали от България за Украйна със зърно, събрано от българите и изпратено безвъзмездно на гладуващите в Украйна. По този нвъпрос нищо не се пише и приказва а трябва!

  2. Както каза проф.ИвоХристов,масите са били винаги манипулирани, но никога с такива технически средства.Нашият демократичен парламент демонстрира рядка дебилност и сервилност към Хегемона. В желанието си да очернят АГРЕСОРА, и у нас вече няма никакви задръжки.Позорът и на медиите става пословичен.Една истина-„Les décès de Covid-19 au Canada ont presque doublé en 2022 avec une population vaccinée à 85%“ Смъртността в Канада за миналата година е двойна с едно 85% ваксинирано население. Non seulement les injections d’ARN messager ne servent à rien, le problème c’est qu’elles tuent !Инжекциите не само не послужиха за нищо, те убиваха масово.

  3. А кога ще признаят тия подлоги, геноцида над Хирошима и Нагасаки и Фукушима? Кога ше признаят ваксането с фалшива вакса на милиони последните две години, които останаха без имунитет и сега ги косят всякакви изненадващи болести? Кога ще признаят СЗО за терористична организация извършила геноцид под командването на САЩ?

  4. Като не могат да победят Русия на бойното поле се опитват на информационното…но не отчитат факта че това поле е като бумеранг и всичките демагогии и манипулации само водят до загуба и на това поле.

  5. Казват че добър анализ на едно днешно събитие може да бъде направен само след време. Т.е. трябва да се даде период от време за да може анализаторите да се отърсят от политическите пристрастия и непримирима агресивност на крайните настоящи сили, стараещи да заковат в историята своето тълкуване на събитието като единствено. Това отместване на времето за анализ в по-спокойни води в никакъв случай не предпазва анализа от мръснишки пристрастия и откровени изопачавания. Водеща е крайната цел – натрапване на гледище и тълкувание, което не е задължително да отгодаря на истината. По същата логика в историята и архивите се залагат писания и мнения, които с годините се превръщат в документи, които бъдещи изследователи изучават и не рядко възприемат като единствено правилни, за да ги цитират и върху тях да изграждат анализи и теории за естеството на миналите събития. Още по-гнусно е, когато днешни дълбоко пристрастни политици и полуграмотни запалянковци се опитват да изопачават, измислят и умишлено пренаписват историята базирайки се на фанатичен бяс. По въпроса за „голодомора“ защо да не се взиме под внимание, че по време той съвпада с голямата депресия обхванала щатите и след тях целия свят, с рухването на цели икономики, банки и отрасли? Че по същото време в централните райони на САЩ върлуват суша и прашни бури разнасящи изтощена почва, водещи до глад и масово разоряване и изселване на фермери към градовете. Че в света се появява огромен недостиг на жито, който съчетан с подобен климат и в Русия, създава идентичен недоимък на храна точно в районите подходящи за производството й. Но пък колко удобно е сега да припишеш всичко на вековния враг, независимо че е понесъл по-големи щети от породената от тебе световна финансова криза. Как разни болни мозъци и бясни фюрерчета да не построят ненавистните си теории върху емоции въплотяващи омраза и етнически различия? Какво по-благодатно поле от едно минало забравено събитие на което, да придадеш нов отенък? Щом войната е тотална: или ти или аз, няма място нито за колебание, нито за честност или съвест. Това е!

    • Да и аз това съм го мислил. Представи си само този плазмодий Александър Йорданов пише книги. Всичко там е тежко изопачено, да не говорим пък за Иво Инджев.
      Но да речем след 50 г. много идиоти биха се позовали на това. Така става както казва Иво Христов днес с този интернет всеки идиот става субект …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *