Германия категорично: НЕЩО СТРАШНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С БЪЛГАРИЯ ако влезе в Еврозоната! Вижте защо ГЕРБ драпат да приемем еврото! Истината ще ви ШОКИРА!

През последните дни управляващите от ГЕРБ, подкрепяни от назначени соросоидни ченгета в Брюксел като Сергей Станишев и Кристалина Георгиева, подеха истерична кампания за влизане на България в Еврозоната. И през платените си медии проглушиха ушите на българите с внушения, че приемането на еврото ще направи живота ни по-лек, богат и охолен.

В остър контраст с розовите лъжи на продажната ни про-американска колониална полит-върхушка, обаче се оказа днешното изказване на финансовият министър на най- богатата и влиятелна немска провинция Бавария – Маркус Сьодер. Който категорично попари мечтите на корумпирания ни крадлив елит за влизане в еврозоната.

Той е представител на консервативния Християн-социален съюз (ХСС) – коалиционен партньор в правителството на Ангела Меркел. Министър Маркус Сьодер напомни, че още преди години неговата партия била твърдо против влизането на Гърция в Еврозоната. И скептицизмът му, оказва се, е бил съвсем основателен.

„Ние не искаме втори такъв дебат и още мошеничества. Не желаем еврозоната да се разширява със страни като България и Румъния“, заяви днес министър Сьодер.

Основните козове на ГЕРБ за настояването им България да влезе в еврозоната са фискалната дисциплина и ниския външен дълг. Но и двата фактора се дължат изцяло на валутния борд. Който борд обаче при влизането ни в еврозоната трябва да падне.

Именно валутния борд забранява на правителствата ни да взимат пари от валутния резерв на БНБ, който в момента възлиза на 46 млрд. лева. И именно той налага на управниците ни да спазват строга фискална дисциплина.

Но както вече споменахме, с приемането ни в еврозоната, валутният борд автоматично ще падне, а с него ще отпадне и  изискването за фискална дисциплина. И резерва на БНБ от 46 млрд. лева ще се стопи като лански сняг, тъй като финансовите министри от ГЕРБ вече ще могат спокойно да го използват за каквото си поискат! (Разбирай- ще го разграбят- б.р.)

Ето как създателят на валутния борд у нас – проф. Стив Ханке, коментира горещата тема за евентуалното приемане на страната ни в еврозоната: „За България ще е ФАТАЛНО да се откаже от лева и валутния борд. Заради борда, валутата на страната е обезпечена и напълно конвертируема. Борда държи Лева в кондиция, като равностоен клонинг на еврото. И затова няма никаква нужда България да влиза в еврозоната“.

Да не говорим, че сега, ако еврото се срине, левът веднага може да се отвърже от еврото и да се свърже с друга по-стабилна и сигурна валута. Но ако е в еврозоната  – това няма как да се случи и България ще потъне. Имайте предвид, че през последните години еврото изживява тежки времена, коментира още проф. Ханке.

Но… за крадливата шайка на ГЕРБ многомилиардния валутен резерв на БНБ отдавна е лелеяна мечта. А единствената пречка пред Борисов и ко да го разграбят е Валутният борд. Въпроса за отмяната му бе повдигнат още от първия финансов министър на ГЕРБ Симеон Дянков. А неговата леля – Кристалина Георгиева, в момента е яростен агитатор за влизането на България в еврозоната. Както е известно, тя е дългогодишен агент на ЦРУ, които си я активизират кампанийно. Та явно инструментът на глобалната олигархия- ЦРУ сега пак й е натиснало копчето в режим- агитация.

Стана ясно какво ще се случи, ако свалим Валутния борд. А дали приемането на еврото няма, все пак, адекватно да замени Борда и да ни избави от бедността и нищетата, които стават все по- осезаеми? Категорично не!!! Защото в България няма никаква икономика. Защото така са решили от ЕС и заради корумпираната и крадлива управленска шайка в София, назначена от САЩ, за да им играе по свирката.

Защото първото и основно условие да влезем в ЕС, беше да сринем икономиката си. След което ЕС обаче не инвестира в България абсолютно нищо, за да компенсира поне частично разпродадените на безценица бг-икономически мощности. И катонякаква подигравка, ни хвърля дребни стотинки за градинки, велоалеи и футболни игрища.

Единственото стабилно нещо в едва мъждукащата ни икономика, е именно валутният борд. Именно той ни държи на повърхността, да не фалираме тотално.

И ако се откажем и от него – държавата с името България ще спре да съществува. Нещо, което ГЕРБ много добре разбират. Но продължават да настояват на своето. А вие си направете изводите. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. Бойко българоубиеца е разписал некролога на народа и е в джоба му което е доказателства че с еврото смята да обезлюди българия като бащиния световната преса гърми откраднал е 5 милиарда народни пари и ги е изнесъл със правителствения самолет на каймановите острови в райските хватки на световните мафиоти въставай народе докога една доказана мутра ще те управлява

  2. ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА. ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗЛИШНО. ГЛАВНИЯТ ВЪПРОС И ПРОБЛЕМ Е : ДАЛИ НАШИТЕ „МАСТИТИ ИКОНОМИСТИ“ ОТ ГЕРБ И КОМПАНИЯ ЩЕ СЕ ВСЛУШАТ В СЪВЕТИТЕ НА ЗНАЧИТЕЛНО ПО-УМНИЯТ ОТ ТЯХ ПРОФЕСОР СТИВ ХАНКЕ. ВЪПРОС НА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЕГОИЗМА И НАРЦИСИЗМА НА ГОСПОДИН ГОРАНОВ И НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ В ЛИЦЕТО НА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА ПОСТАВЯНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА, ЖИВЕЕЩИ В МОЯТА, НАШАТА БЪЛГАРИЯ. НИМА ЩЕ СЕ ОСТАВИМ И ТОЗИ ПЪТ ДА НИ ИЗМАМЯТ?

  3. Сталинка не е агент на ЦРУ, а на една много по-страшна институция от тая шпионска агенция, а именно Световната банка! Тази т.н. банка е докарала много по-големи нещастия на държави и народи, навсякъде, където се е намесила.

  4. Много вярно казано! Приемем ли еврото, чака ни зимата на 1997 г., че и по-страшна. Цените от левове автоматично ще станат в евро, а доходите като начало ще паднат наполовина, след това вече с развихрянето на инфлацията, изкуствено задържана от борда, ще се срути всичко. Черна Гора прие еврото за официална валута, след като излезе от задушаващата опека на Сърбия, но нито са я взели в ЕС, нито икономически и прокопсала. България се нуждае от революция, излизане от ЕС и НАТО, забрана на всякакви партии и организации и избиване на политическия и икономическия крадлив и продажен елит! Само национал-социалистическа диктатура, може да ни измъкне от батака. А инвестициите трябва да дойдат от Далечния Изток, т.и. Китай и Япония, останалото е ала-бала.

    • И кой Ви каза, че Чеерна гора не е прокопсала? Или просто ей така, дрън, дрън ярина. Да сме против на всичко. отидете и вижте Черна гора, а не пишете празни приказки.

  5. Аз съм твърдо ЗА излизане от ЕС и НАТО, които искат БГ територията за война с Турция и заграбване на БГ суровините, особено тези в Черно Море

  6. Ченгета,учили политикономия на социализма са нашите икономисти в условията на уж пазарна икономика,а Кристалина оглавява световната банка…смях

    • Rrrr, ченгетата, учили политикономия на социализма са предателите на социализма, тези които подариха „свободата и демокрацията“ на жадната за богатство тълпа, тълпата с промити мозъци която сега тъне в мизерия, но все пак си мисли, че социализмът им е виновен, но не и неговите предатели, които го сринаха за да ограбят страната и да потопят неграмотната тълпа в глад и мизерия.

  7. Вън от ЕС и НАТО, това е волята на по-голямата част от българите! Преди да сме изчезнали като нация!

  8. Много червени КОПЕЛЕТА и Изчадията им…не са измрели, а пишат Глупости и целуват Гъзовете на Разбойкьо и Корнелия !
    Продължавайте…, ДА ВИ СЕРА В УСТИТЕ ЧЕРВЕНИ ИЗРОДИ !!

    • Къчо – фашистката измет, пак се обади. Дайте да направим подписка на тоя парцал да му спрат интернета в психиатрията.

  9. Анонимен 101 е абсолютно прав. Това са хора дегенерирали от обществото още по времето на Соца. Тях ги подготви ТодорЖивковота „БКП“ като челен отряд на бъдещия преврат. Всички овези, които не можеха да се справят като специалисте според образованието си, ставаха Комсомолски и Партийни ръководители. Имаше много редки изключения.

  10. Според мен,този вой за влизане в еврозоната(при положение,че от запад ни предупреждават,“да не бързаме“,а някои направо,че няма да ни приемат),цели не влизане в еврозоната,а в „чакалнята“!Там е мястото,където се отвързват всякакви контролни механизми и държавата(управляващия „елит“),се оставя на свободна финансово-икономическа вакханалия- и с развихряне на натрупалата се инфлация и всички възможни далавери в тази връзка(припомнете си кредитните милионери), и с освободения от контрол валутен резерв,крепящ борда и с безконтролното до изнемога трупане на външен дълг!Крайна цел,“гръцки сценарий“ в най-тежка форма и тотален фалит…след което държавата става директно собственост на банките,направо,през „главата“,на какъвто и да е ЕС.От което и Брюксел ще си отдъхне,че се отървал от нас и ние ще се превърнем в първата държава,превърнала се в „Първа банкова територия“,в която банките ще пуснат на пълна вакханалия своите филиали,транснционалните корпорации.С други думи,добре отработена глобализационна технология по затриване на държави!
    И всичко това,благодарение на добре зомбираното местно аборигентство,лишено от всякаква самопреценка и мисловен процес!

  11. Госпожо Колева, поздравления за страхотната статия, но сте забравили нещо много, ама много съществено да споменете. Не днешното управление, а всички преди него и особено Стефан Софиянски, Сергей Станишев и Иван Костов съсипаха бавно и тУжно българската икономика с приватизацията и ликвидацията на предприятия „на тъмно“. Благодарение на техните кражби по време на управлението им държавата ни в момента няма производство. Не ми се влиза в подробности, но сте твърде субективна в преценката си. Всички управляващи преди настоящите си бяха също толкова корумпирани. Това си е българска черта – лакомията.

  12. Има една Баба дело лее куршум и тя казва
    Куршумът бабе лекува всичко .

  13. ZARSTVO BALGARIA e Imalo 600 HILLADNA / 600 000 Voinizi / VOISKA… Oste prez. I-ta Sv. Voina ZARSTVO BALGARIA Ima 900 000 Dushi VOISKA, zaedno sus Zapasnite Voiinizi i Ofizeri, pri 5 -6 Miliona Dushi Naselenie… DARZAVATA se kazva ZARSTVO BALGARIA : predi 1944 E na PURVO MASTO po IZNOS na ZARNO v Sveta na chovek, NA PURVO MASTO po IZNOS na TUTUN v Sveta na chovek, NA PURVO MASTO po IZNOS na GROZDE v Sveta – v ABSOLUTNI KOLICHESTVA, poveche OT VSAKA edna Druga Strana v Sveta, za ROZOVO MASLO sustoto, Nai – MNOGO v Sveta, PLODOVE i ZELENCHUZI susto – NEIZBROIMI KOLICHESTVA.22 Miliona OVZE i 2 MILIONA EDAR rogat Dobitak. ZARSTVO BALGARIA E na 4-to-5-to Masto v EVROPA, zaedno ss BELGIA i HOLANDIA po STANDART. Bogatoto ZARSTVO BALGARIA beshe Okupirano ot Se-Se-Se-Re i Totalno OGRABENO… KOMAnisticheskata republika Produlzzava da SSustesstvuva 70 god. NAGLO, LUZLIVO, MRUSNA i BRUTALNA… ot ZARSTVO BALGARIA i ot BULGARSKIA NAROD sa IZTOCHENI nad 600 MILIARDA Dollara ssled RAZGRABVANETO, Zapochnalo v 1944 god i DOVELO do PULNA NAZIONALNA KATASTROFA… Borbite i Voiinite za Nazionalno OSVOBOZDENIE, narichani ot NAZIONALNITE PREDATELI – KOMAnistite “ nazionalni katastrofi“.. sa malki voenni krizi v Sravnenie s Segashnata TOTALNA, PULNA NAZIONALNA KATASTROFA… Kakvo da kazem za Segashnata NEZAKONNA republika… NESTO “ dobro “… ili Po – dobre NISHTO…DA si VURNEM OTNOVO ZARSTVO BALGARIA – NASHATA RODNA STRANA… SAEDINENIETO PRAVI SILATA… BOG – ZAR – OTECHESTVO… ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA… BULGARIAN KINGDOM and TARNOVO CONSTITUTION…

  14. Да не се обръщаме назад, да не се оплакваме, години наред не беше криво турското робство, после комунизма, който не е бил!, сега политиката на управниците! Ако двама разговарят не се стремят да се разберат но се карат и после псуват! Прост народ , слаба държава! Защо сме прости? От завист! Не гледаме хубавото и успешното в другия, но говорим против и завиждаме и търсиме как да го уязвим, злепоставиш и смъкнем от там, дето е! Не се поддържаме, не си помагаме ! Като ходи по джунглата не видя ли змии, а не, пазих се от българи да не видя.
    Винаги гледаме другите държави, а американците те са най най. И работещите в Америка лъжат, как хубаво се живее там. Погледнете им ръцете, похабени , вижте , как се тресат за парите, защото с мъка ги изработват, страх ги е в ресторант да влезнат, питайте ги дали са видяли Ниагара, били ли са в Лас Вегас, качили ли са се на статуята на свободата, за да ви се изясни робията на българина по света, дипломиран или не! И помнете, че в къщи и стените помагат! Имаме каквото ни е нужно, искаме, каквото ни трябва, кажете благодаря, и ЩЕ БЪДЕ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *