ГЕРБ Пусна малко Кръв и имитира Перестройка, за да остане навеки във властта! Виж Тук:

grob_boikoИМИТАЦИЯТА – това е начинът, по който  функционира днешното управление на България!

Имитира се дейност, размахват се големи обещания, имитира се борба с корупцията, имитира се дори  съдебна реформа, а всъщност  се окопа зависимата от САЩ и местните им мекерета ГЕРБ прокуратура!

Тези горчиви думи  написа в профила си във Фейсбук депутатът Атанас Атанасов.

Гърмят малки бушони, сменят се шефове на регулаторни органи, а в същото време задкулисието продължава да си назначава свои верни хора на топли и крадливи местенца.

Имитират се големи исторически реформи, а това е просто хвърляне на дим  в очите на избирателите и заблуда, че се развива дейност.

От седмица насам пък ГЕРБ пак започнаха да имитират борба с корупцията и престъпността. Бяха гръмко задържани няколко наркопласьори и после тихомълком пуснати.

Беше спипана една певица с наркотици и осъдена.

Беше арестуван един музикант, а после пуснат, дори без да му бъде предявено обвинение.

Беше уволнен един шеф на агенция за лечение на деца в чужбина и пуснат под домашен арест.

За тези акции даже Премиерът Борисов предварително обяви – „Вижте какво ще се случи!“

А истината е друга,  пуска се малко кръв! Която да задоволи тълпите недоволни! Хората за пореден път бяха заблудени, че нещо се върши и аплодираха имитираните полицейски акции. Народа се радва, а на практика големите риби са по местата си. Нещата продължават постарому, а властта изпълнява целта си –  да се задържи „стабилността“.

Всичко това прилича на машина на времето.

Все едно гледам как  Тодор Живков имитираше „перестройка“, докато истинската му цел беше да остане навеки във властта, казва ген. Атанасов.

А това „де жавю“ е страшно и няма да ни отведе никъде.

Ще се въртим в един омагьосан кръг и от време на време ще ни пускат по някой оглозган кокал да ни замажат очите.

Бушоните ще гърмят, властта ще си стои една и съща и ще продължава да смуче последните жизнени сокове на държавата.

А който се опита да каже „Не“ – му намират цаката.

Не ви ли прилича това на фашизъм в кадифени и кафеви ръкавици?

На нас -да. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Факта си е факт. Нема промяна…. Статукството продължава да е на власт и ГЕРБ, но не само са част от него, за елита става дума – електората е всякакъв. Най-странното е, на съдебната реформа е, че вместо да оправят противоречиви закончета и да станат изчистени и справедливи, реформаторите взеха, че разделиха на Прокурорска и Съдийска колегии ВСС? Това вече е върха на съдебната „реформа“. Да не забравяме, че Правото е съвкупност от обвинително-защитни правни механизми и в него ролята Прокурор или Съдия се поема от специализирали се в това, но еднакви по компетенция личности! Понеже, ако не знаят законите няма как нито да обвиняват, нито да защитават подсъдимите. Сега ние сме с велика съдебна реформа – същите магистрати вече няма да са в една камара, а разделени на две. И с два отделни бюджета. абе жив Фашизъм си е, но облечен с лустро. И Гьобелс е бил як демагог, и е наричал бялото черно, но нашите задминаха и доктора…. Няма никаква реална реформа, с която да се прокара оправянето на държавата и законите и икономическият живот за нас. Най-чудното обаче е, ЕНП защо се сватосва с ГЕРБ? Или имат някака обща далавера или и двете партии са като нашите тук… демагози?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *