Решиха: Ще гласуваме с бюлетина „Не подкрепям никого“. Какво ще стане, ако тя спечели най-голям вот? Виж Тук:

mrazia2След 13-часово заседание снощи към полунощ  депутатите приключиха част от обсъждането на Изборния кодекс.

Те напират да го приемат до Великден, а дотогава остават още два дни. След традиционните караници, „за“ и „против“ и една камара празнословия, те най-накрая гласуваха в бюлетината да има квадратче ”Не подкрепям никого”.

Чудесно! Най-после българите намериха правилния човек, за когото да гласуват- За Господин „Никой“!!! Защото след 26 години демокрация Господин НЯкой е тотално компрометиран, а българите за сетен път в историята си се убедиха колко истина се крие в крилатата фраза на Алеко Константинов „Всички са маскари!“.

Все още продължават битките за гласуването в чужбина: ДПС и Реформаторите ридаят, АБВ плаши с оставки, внезапно обхванати от смешен и нелогичен патриотизъм бг. емигранти вият на умряло откъм държавите си в Западна Европа защо им забраняват да отидат до урните, а 150 българи в САЩ дори спретнаха протестен митинг, обладани от родолюбиви напъни.

Но в цялата бъркотия и въпроса на въпросите: да ни заставят ли тук в България под строй да се влачим към урните с китка на ухо и бодри песни, остана още един съществен въпрос, който политиците пропуснаха.

Един проблем, който ще се стовари на главите им и няма да знаят как да се измъкнат:

Да предположим поне за миг, че квадратчето с „Не подкрепям никого“ спечели!

А то ще спечели, защото по принцип над 50 процента от българите не гласуват. И като ги пратят задължително и насилствено да пуснат бюлетината си, в яда си те задължително ще изберат точно него.

Какво ще правят народните ни любимци, когато установят, че над половината народо-население на България не ги иска? И това този път ще е документирано черно на бяло!

Ще бъдат ли така добри да си подадат оставките, да анулират изборите и да се махнат, защото народът ясно им е заявил мнението си за тях?

Или Цецко и печатницата в Костинброд пак ще се погрижат резултатите да се фалшифицират?

По-скоро ще се случи второто!

Тогава какъв е смисълът да ни карат да гласуваме, щом управляващите от ГЕРБ така или иначе сами си се избират? Или по-скоро си ги избира Държавният департамент на САЩ!

Просто питаме.

Отговорът е ясен и на децата. Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *