СОРОС ЗАПОВЯДА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ да сложи вето на Изборния кодекс! Анкара му обеща: ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ ГО ПРЕИЗБИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

ПлевПрезидентът Росен Плевнелиев връща за ново обсъждане в Народното събрание части от току що приетия  Изборен кодекс.

Както се очакваше, той възропта срещу ограниченията за гласуване на българите в чужбина. Държавният  глава заяви, че ветото ще даде на народните представители нова възможност да направят  по-добри правила и да гарантират изборните права на гражданите, които живеят извън граница.

ПреЦедентът Плевнелиев се базира  на няколко члена от Конституцията и на факта, че много хора в странство не били доволни от новите промени.

Българите са българи навсякъде и трябва да им се осигури конституционното право на глас, което сега беше ограничено, каза президентът. Аз поддържам много добри отношения с тях и обещах да стана гарант на правата им!

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Кои права, господин президент?

Народните представители направиха едно единствено добро на България – ограничиха намесата и диктата с гласуването от странство и нека си го кажем направо – от Турция, която избира една четвърт от родните депутати, като впряга турските изселници да гласуват там под строй.

Защо искате да попречите на това?

Ердоган ли ви е приятел, Местан ли ви е обещал подкрепа?

В общественото пространство упорито броди слух, че ако отмените закона, турските гласове ще ви преизберат за Президент!

Но какъв президент на България ще бъдете, ако ви изберат от Истанбул?

Няма ли да ви е някак антибългарско креслото още пет години?

Направихте ли нещо за България цяла една петилетка?

Или подкрепяхте политиката на соросоидните шпионски организации, чиято цел е да продават България в своя полза и престъпните олигарси – вашите приятели?

Вие и сега не сте президент на България, а президент на хората с офшорките!

Няма ли най-после да се приеме закон срещу националното предателство?

С две ръце ще гласуваме за него и ще стискаме палци да ви вкарат в затвора за Национално Предателство! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това жалко човече е готово на всичко за да се задържи на власт.Слуга на САЩ, родоотстъпник и майцепродавец.

  2. Абе хора, има просто решение. Адски просто: Забрана да гласуват хората с двойно гражданство(българско+ някакво), реципрочен на закона в Турция. Сега нашите изселници нямат право да гласуват в Турция защото имат двойно гражданство, но могат да гласуват тук. Отнемате правото на двойните граждани и готово. 90% от изселниците са с двойно гражданство. 90% от българите в САЩ, западна Европа, Австралия и т.н. са икономически емигранти и са с българско гражданство, следователно имат право на глас. Не е сложно, ама иска топки(ташаци), а нито чичо Бойко, нито някой от другите политици имат топки. Не им стиска. Щото ще си развалят достлука с онова ислямистко келеме Ердоган, а и защото най-вероятно бай Доган ги държи с някакъв компромат.

  3. Присъединявам се към казаното от РонинБоян – ЕФБе – Знаме. Същото съм си го мислил и аз! А за „компромат“а , процента на вероятността е твърде голям! Дори си мисля, че взаимно се държат , сиреч заплашват и не само между Бойко и Доган, при 98% държавна собственост, която трябваше да се преразпредели в частни ръце, как мислите, че всичко е станало по някакви правила ли? Всеки, за да „сложи нещо в джоба“ е служил и служи на чужди интереси!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *