ГЕРБ Подписа Тайно УНИЩОЖИТЕЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ Закон: СТРАНАТА НИ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ АРАБСКИ РАБОТНИЦИ!

Увеличаване броя на мигрантите- работници у нас от страни извън Европейския съюз, поискаха управляващите от ГЕРБ и Обединените патриоти. Смразяващия кръвта на всеки българин закон вече е минал тихомълком на първо четене, като остава единствено да се нанесат последни корекции, преди да бъде окончателно приет.

Новият закон ще позволи на фирмите в България да наемат вече до 35 % чужденци от страни извън ЕС. Досега действаше ограничението броят им да е до 10%. Но този процент вече не бил достатъчен, смятат от управляващото мнозинство.

В този нов закон са предвидени още облекчения за фирмите при наемането на лица от трети страни. Вече няма да има списък с професии, за които имаме недостиг на кадри. Той отпада. Няма и да се издават и специални документи за чуждестранни специалисти. Тоест- на всички чужденци от страни извън ЕС, които пожелаят да се преселят в България, директно ще им се издават български паспорти. Което развързва ръцете на работодателите у нас поголовно да си внасят нископлатена работна ръка от страните от Третия свят.

Планът за обезбългаряването на България продължава с пълна сила. След като ЕС обезкърви страната ни- разби икономиката й и извлече всички млади и по-кадърни кадри към западните държави, сега следва втората унищожителна стъпка, а именно – заливането на страната ни с бежанци от Близкия Изток, Африка, Афганистан, Пакистан, Албания и пр.

Разбира се, през цялото време с любезното съдействие на родната, назначена от Запада, политическата върхушка, която ни продаде, препродаде и предаде стотици пъти.

Да. ЕС унищожава колонията си България по план: Първо, прокуди българите от родината им чрез насадена липса на справедливост и изкуствено поддържана мизерия. Пак под диктовката на Запада, бяха окрадени пенсиите на старците, за да живеят като просяци и да свършат по- бързо. Съсипаха здравето на хората на средна възраст и ги оставиха без читаво здравеопазване, което да ги лекува. Промиха мозъците на подрастващите българчета със спонсорирана поп-култура и прясно напечатаните си пропагандни соросоидни учебници- за да се щурат по света, без да знаят кои са и откъде са. А отскоро и дори какъв пол са.

А през това време родната политическа върхушка, назначена тук като колониална администрация от същия тоя Запад, натрупа милиони, построи си палати, накупи си лъскави коли… От слугинаж!

И какво от туй, че историята тия щяла да ги запомни като национални предатели?! и… още като безродници, впили остри и хищни зъби в плътта на майка България… И ще ръфат, и глозгат, докато не покапе по брадите им и последната й капчица кръв. Скоро ще стане. Близо са вече до крайната цел на глобалния си проект: Да я няма България, да ги няма българите… а тук да остане само една земя като човешка длан… населена с чуждоземци!

Разправят, българите сме били корав народ. Не знам дали е вярно. Но дано поне накрая последния българин, преди да загаси лампата и хлопне вратата, ги заплюе в лицата! За да се знае, че Те погребаха България! Долу ГЕРБ! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Аз си мислех, че европейските милиардери продължават да обезлюдяват страната ни с цел да заграбят хубавата ни земя. А, то се оказва, че те вече са я заграбили и я населяват с евтино платени нещастни роби, каквито всъщност са и самите българи.

  2. Не за да заграбят хубавата ни земя, макар и да е една от идеите, а да ликвидират българите- един от най-старите народи на земята. Какво, като населят с роби, бедни като нас, каква е разликата? Разликата е, че те не са заплаха като нас, те са роден слугинаж.

  3. Ami tova e sledstvie ot reva na rodnite ni predpriemachi .te postoianno kriakat che ne im dostigat kadri no vmesto da dadat korektni zaplati che da si zadarjat personala predpochitat da vnesat rabotnici ot drugi darjavi – celta e da zapaziat zaplatite na mizerno nivo a tehnite pechalbi da rastat

    • Виновна е псевдо-капиталистическата колониална система, в която е поставена България, глупако Петър. И виновни за тоя колониализъм са западните ни „партньори“. Защото България е тяхна колония. Предприемачите правят това, което им позволява системата. А ти, Петър, си един нещастен платен трол.

  4. Spravedlivia ,

    Nikoi ne moje da otreche fakta che nachenskite predpriemachi ne jelaiat da davat zaplati kato horata a predpochitat rabotnici ot treti strani za po-niski zaplati .

    I si meri prikazkite – vremeto kogato komunisticheskata izmet kato tebe deribeistvache svarchi

    • Мдаммм… Както казах Петър, ти си просто един нещастен зле платен неграмотен трол. Затова не търсиш произхода на проблема, а се насочваш към неговите повърхностни проявления. Така че, какво още ще напишеш на разкеркенечената си и неграмотна латиница няма никакво значение.

  5. ВИНОВНИ СМЕ СИ САМО НИЕ. НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ И ОЧАКВАНЕ НА ГОДО , НА НЯКОЙ, КОЙТО ЩЕ НИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ, НА НЯКОЙ, КОЙТО ЩЕ НИ ПОВЕДЕ, НА НОВИЯ ДЯДО ИВАН ,НА НОВИТЕ ПАРТИЗАНИ(ТО ГОРИ НЕ ОСТАНАХА).НАРОДЕ, БЪЛГАРСКИ, КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕШ, ЧЕ САМ ТРЯБВА ДА РЕШАВАШ И РЕШИШ СЪДБАТА СИ .ЗАЩО ЛИ ВСЕ НЯКОЙ НИ Е ВИНОВЕН, ЗАЩО ВИЖДАМЕ СЛАМКАТА В ОКОТО НА ДРУГИТЕ, А ГРЕДАТА В СОБСТВЕНОТО СИ ОКО НЕ ВИЖДАМЕ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ , БЪЛГАРИ , СТИГА СМЕ ХЛЕНЧИЛИ И САМОСЪЖАЛЯВАЛИ.

  6. Пич, макар че си тъпо/просто парче сега за пръв път ще се съглася с теб!БГ-робовладелците наречени за благозвучие „работодатели“, „предприемачи“ и „бизнесмени“ им се свиди та чак им се реве да дадат свестни заплати на робите си(разбирай работниците си)!
    Парадокс: свидят им се пари за своите работници и за техните осигуровки, ама за курви, силиконки, плеймейтки, моделки, чалгарки, танцьорки, кючекини, стриптизьорки, кокаинец, яхти, махти, ебахти, екскурзийки до екзотични дестинации и всякакви подобни гъдели-не!
    Всъщност парите на тия БГ-богаташи ги ядат съответно БГ-курвите!Това е истината!

  7. До тези които мислят, че българите ще въстанат. Това може да стане, ако има кой да ги поведе. А, и да въстанат, най- много да сменят едно робство с друго. Връщането към комунизма е немислимо. Нито европейците ще го позволят, нито Руснаците. Всъщност Русия и Китай са в началната фаза на капитализма и те ще му удължат живота. А в същност България е неспособна на каквито и да било промени и въстания. От този форум човек може да види колко й е паднал морала.

  8. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ, ДА ТОПИМ СЕ И ЦИГАНИТЕ ЩЕ СТАНАТ МНОЗИНСТВО /ИЛИ АРАБИ/ ТОГАВА ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ НИЕ ЩЕ КРАДНЕМ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *