Ген. Мутафчийски: Очаквам да измрат много хора, яко да измрат (С ВИДЕО) + Немонтираният запис на Скандалното Интервю

„Очаквам да измрат много хора, яко да измрат. Ще видите защо“. Това заяви нервно началникът на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски, след което най-скандално стана и прекъсна интервюто си с Миролюба Бенатова за предаването „AЛTERNATIVATA“ по TV1.

По повод скандала Бенатова коментира във Фейсбук следното: „В цялата си кариера на журналист никога не съм позволила на събеседник да ме обижда така концентрирано, да шикалкави и умишлено да подменя смисъла на думите ми, да ми се кара с назидателен тон и да нарича „глупост“ въпросите ми.

Мутафчийски се държа по описаният начин. Но не му отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, обвинявайки ме в лъжи и манипулации. А лъжите и манипулациите всъщност излязоха от неговите уста. И понеже основното му обвинение към мен е, че съм манипулирала записа на интервюто, публикувам целият немонтиран материал на интервюто. Защо Мутафчийски го прави, това бих се питала в едни други времена. Сега знам отговора. Изясни ми се и защо той още от вратата ме посрещна с думите: „Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“ Ето и цялото интервю:

ВИЖ ВИДЕОТО: 1.5 мин. преди края на това Видео Мутафчийски изрича думите: „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат. Ще видите защо“

Ето и Немонтирания материал на интервюто:

ВИЖ ВИДЕОТО: КЛИКНИ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ако лекарите продължат в този стил на този презерватив Мутафчийски,и особено ако те/а явно няма кой друг/ ще ни сложат ваксините/с тях и чипа/,не е далеч времето когато от медицинските заведения хората ще бягат като от концлагери!

  2. Този перко наумов муфтачийски откъде го извади боко тулупа ама този и да го бяхме търсили такъв простак като боко келеша нямаше да го намерим…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *