Васил Божков преди минути: Очаквайте в понеделник нова част от сигнала ми С НОВИ ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ (С ВИДЕО)

„Благодаря на всички за подкрепата и многото съобщения. Опитвам се да отговоря на максимален брой от вас, но наистина сте много. Утре в 8:00 ч. (понеделник) очаквайте нова част от сигнала ми с нови любопитни факти“, обяви днес във ВИДЕО ОБРЪЩЕНИЕ във фейсбук профила си Васил Божков.

Skandalno.net припомня, че в петък хазартният бос Васил Божков публикува във Фейсбук част от есемесите, които си е разменял с финансовия министър Владислав Горанов през 2018 г. и януари 2020 г. От тях става ясно, че двамата са контактували редовно, като финансовият министър се е намесвал пряко в работата на държавната комисия по хазарта в частна полза на Божков. Досега Горанов твърдеше, че никога не се е месил в работата на комисията по хазарта, както е и по закон. В петък, след като Божков публикува есемес – кореспонденцията си с Горанов, същият съобщи, че няма да дава изявления по твърдения и публични изяви на „лице със задължения от 700 млн. лв. към държавната хазна“.

Преди 2 месеца Скандално.нет публикува статия със заглавие: БОЖКОВ УДРЯ БОРИСОВ С ДОКУМЕНТИ! ПРЕМИЕРЪТ Е ОТКРАДНАЛ 10 МЛРД. ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ! СТАТИЯТА ВИЖ ТУК

Този Удар на хазартния бос обаче се забави въпреки, че информацията за това ни бе подадена от два независими един от друг източника, на които може да се има доверие. Възможно е това забавяне да се дължи и на избухналата буквално на следващия ден фалшива коронавирусна пандемия. Дали обаче утрешната порция от нови данни, факти и разкрития на Васил Божков срещу Хунтата няма да е с точно това съдържание, което, убедени сме, целият български народ очаква с нетърпение?! Това ще стане ясно още утре. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕО ИЗЯВЛЕНИЕТО НА БОЖКОВ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Там някъде горят бушони,
    момчета с мокри панталони,
    юнак трепери в топъл ден
    и бърше чело изпотен.

    Мирише ми на документи,
    мисирки и предпазни ленти.
    Народът празник вече стяга,
    а хунтата – къде да бяга.

    А Божков със усмивка лека,
    представя по парче човека,
    защото всичко му отнеха
    и туй ще бъде за утеха.

    А утре, щом денят настъпи
    и мутри, бръснати калъпи,
    ще чакат тихо съдията,
    докато вън цъфти земята.

  2. Народе, вярваш ли, че гарван гарвану око ще извади освен ,ако не е настъпен интереса му?Аз се съмнявам дълбоко, че този ще е поредния ни Месия?

  3. Б вожков, не се рледавай. Ние сме с теб в борбата срещу Тиквата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *