Галена си клъцна носа в Сингапур

ГаленаФолк певицата Галена отиде на екзотично пътешествие в Сингапур в пълен комплект с Галин и сина им Стефан, но не само заради веселото прекарване, колкото от чисто естетична гледна точка.

Тайната причина била, че  дивата искала да се подложи на още една пластична операция за корекция на носа си. Това е видно и от снимките, които Галена вече качва гордо във Фейсбук. На тях ясно се вижда, че доста е поокастрила обонятелния си орган.

Тази манипулацията всъщност не й е първата. Още в зората на кариерата си топ изпълнителката имаше чипо и едновременно камбесто носле, което след като се прочу и стана вървежна, коригира само срещу 10 000 долара.

Резултатът не беше много  задоволителен и фолкдивата успя да оправи само чипата форма. Тъй като нослето й остана по-дълго отклокото тя иска,  се решила на още една операция – този път в Индонезия.

Изпълнителката не ляга за пръв или втори път под ножа. Тя като почти всички има и силиконов си бюст, нещо задължително за нейния бранш. По-голяма прищявка обаче е операцията на ушите, която си направи преди няколко години.

Галена си ти резна само срещу 2 бона, тъй като ги намираше за твърде щръкнали и беше развила комплекси от това.  Лифтингът и липосукцията пък се оказаха наложителни, след като певицата отслабна драстично по примера на колежката си Преслава. Заради рязкото сваляне на килограми  се наложи и пластика за премахване на стриите, припомнят хора от бранша.

http://youtu.be/aFPpNzlnOkI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *