Гадост! Пияни германци уринираха върху две деца, крещейки „Хайл Хитлер“

м3етроДвама германци прекараха 24 часа в ареста, където бяха вкарани след расистко нападение върху майка и двете й  деца  в берлинското метро.

Свидетели на извършеното в събота безчинство извикали полиция, след грозната гледка. Пред очите им  двамата мъже, които се определят като крайно десни, започнали да се подиграват с  жена и двете й деца, да я тормозят, да я заплашват, а след това демонстративно се изпикали върху жертвите си.

Мъжете са на 32 и 37 години и докато се гаврели с майката и малките хлапета, викали „Хайл Хитлер“. Униформените задържали  двамата, а дрегерът показал, че били доста пияни и  имали  в кръвта от 2,31 и 1,79 промила алкохол. На другия ден те били пуснати от ареста.

Според следователи на нацистките хулигани няма да бъде повдигнато обвинение и няма да бъдат съдени, защото майката грабнала децата си и избягала и досега не се е оплакала никъде, че е станала жертва на безчинство и унижение в центъра на Берлин.  Тя била достатъчно уплашена и стресирана и се покрила, за да не дойдат и да я довършат.

Свидетели твърдят, че жената е била облечена бедно и приличала на емигрантка от Източна Европа.

Берлинското метро издаде едногодишна забрани на двамата мъже да пътуват в него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Значи да викат хайл хитлер не може, а ако викат аллах акбар – може?!?….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *