Германци: Искаме свободно да пушим канабис, но не и секс с козичка

Голяма част от германците искат да бъде легализирана консумацията на канабис и тя да не се преследва от закона. Леката дрога да се продава свободно, както цигарите, за да не се продава по улицата и да се таксува за криминално деяние.

 Анкетираните по интернет немци твърдят, че канабисът не е вреден, не води до смърт, като и едновременно с това пресмятат, че ако продажбата му е легална, в хазната ще влизат повече данъци. За сметка на това обаче искат да влезе в графата на забраните сексът с животни. Германия е една от малкото страни, в които това е разрешено със закон, приет през 1969, който е в сила и досега. Дори в нета се въртят обяви, в които хора продават кучета, специално обучени да правят секс. Селяните пък си разменяли дащни козички. И докато си пушат марихуана, анкетираните настояват Ангела Меркел да отделя най-много от времето си за намиране на изход от кризата в Еврозоната, защото виждат Германия, като спасител на единната валута и рухващите икономики.

Над 152 000 души са твърда за дрогата, а три пъти по-малко против. Проучването е инициатива на правителството и цели да научи мнението на обикновените хора по различни въпроси. Така управляващите разбрали, че хората искат закон, който ще превърне в незаконно отричането на арменския геноцид, но не отчетат, че това ще влоши отношенията между Германия и Турция. Във Франция вече има такъв неуспешен опит. Част от участниците в анкетата са поискали да падне цената на оплождането ин витро, други са предложили да се насърчава раждането вкъщи, а трети искат да се садят повече дървета в градовете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lVGB49VVq20

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *