Гавра с Меркел: Гонят я в Усмирителна Риза!

Меркел бръчкиНеобходимо е Ангела Меркел да бъде накарана да напусне поста си като канцлер и то  облечена „в усмирителна риза”!

Това поиска Брьон Хьоке, лидер  на партията на евроскептиците в Тюрингия –  „Алтернатива за Германия”. Политикът поиска оставката на желязната фрау на митинг  в Ерфурт, организиран  против миграционната политика на страната.  Той смело заяви пред 2400 души, излезли на митинга, че „Германия я управляват идиоти”, затова е нужно да им бъдат сложени усмирителни ризи, както се налага при подобни диагнози.

Въпреки многото хора, присъстващи на демонстрацията, а после събрали се на митинг, не са възникнали конфликти  по време на мероприятието, а присъстващите били съгласни с призива на Хьоке.

Според прясно  социологическо проучване през януари, над 60% от германците се отнасят критично и скептично  към така наречените „гости на Меркел“.

По данни на миграционните служби само през миналата година  Германия е приела и е дала временно гражданство на над около 1,1 млн емигранти. Сблъскването на различни култури, невъзможността на повечето да се интегрират, нападенията и престъпленията им предизвикаха масово недоволство в обществото.

Вбесен  кмет на малко градче в Бавария изпрати вчера на Меркел автобус с 50 бежанци. Той обяснил, че ги праща в Берлин, тъй като вече в градчето нямало място къде да ги настани. Сирийците се качили доброволно в автобуса, тъй като също искали да се в столицата на Германия.

На кмета било изпратено остро писмо, че настаняването им по закон е негова отговорност и няма право да препраща определените му за настаняване мигранти.

 
https://youtu.be/JNNzpG7QGck

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *