В далечната 2008 г. основателят на CNN говори за необходимостта да се Ликвидира голяма част от Световното Население, защо и с колко?! (С ВИДЕО)

Мултимилиардерът и основател на CNN Тед Търнър още през 2008 г. говори за необходимостта от намаляване на световното население, за да се предотврати „глобалното затопляне“. Позабравеното интервю се появи в социалните мрежи, за да припомни думите му.

Търнър обяснява защо населението на Земята трябва да бъде съкратено драстично. Аргументът му е изменението на климата.

„По много причини трябва да се откажем от изкопаемите горива. Ако не го направим, това съвсем скоро ще ни доведе до катастрофа. След 10, 30 или 40 години ще имаме с осем градуса по-висока температура на Земята. Ще е невъзможно да се отглеждат селскостопански култури„, заявява мултимилиардерът. Друг е въпросът, че думите на Търнър значат нарастване на температурата на Земята с 2 градуса за десетилетие, две или три, а това е абсолютно невъзможно и, ако не става дума за грозна спекулация от негова страна, то в най-добрия случай тези негови твърдения са плод на развинтена фантазия.

Тед Търнър не спира дотук. За да вкара нотка на драматизъм той убеждава интервюиращият го журналист, че повечето хора на планетата вече ще са мъртви: „Повечето от хората ще са мъртви, а останалите ще се превърнат в канибали. Цивилизацията ще се разпадне, ще западне. Малкото останали хора ще живеят в провалени държави като Сомалия или Судан, а условията на живот ще бъдат непоносими. Сушата ще бъде толкова тежка, че царевицата вече няма да расте. Ако не го направим, това ще е самоубийство.“

Веднага, след като обяснява причините, заради които трябва да бъде намалено населението, Търнър минава в сферата на добрите пожелания: „А след това трябва да стабилизираме населението.“

Водещият пита: И какво не е наред с населението?

Търнър веднага отговаря: „Има твърде много хора. Ето защо имаме глобално затопляне. Имаме глобално затопляне, защото твърде много хора използват твърде много неща. Но ако има по-малко хора, те ще използват по-малко неща.“

Веднага след интервюто водещият догонва мултимилиардерът, за да му зададе последен уточняващ въпрос, с колко трябва да бъде намалено населението на Земята: Г-н Търнър, интересува ме дали смятате, че намаляването на населението с 90% е добра идея, защото сме пренаселени? 90 процента, 80? Принц Филип каза 80 процента?

Търнър отговаря: Сър, аз бих казал 85 процента. Мисля, че 2 милиарда ще са напълно достатъчни. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Още Ницше постулира, Бог няма и мастото свободно. За безсмъртие трябва да обитаваш рая, но за бог може по различно. И първиятт глобален фюрер напълнил пантеона си с германски богове, и той главен измежду тях. И така божествено вървял та чак до пред Москва в ноември 41, когато Сталин издигнал в небето казанската икона на Пресвета Божия майка. И Хитлер с боговета търтил към Берлин за нови богове. А от 2011 иконата е на МКС и пази цялата Земя и наблюдава кой колко потреблява и ели е справедливо

  2. ЗАЩО НАЙВЕЧЕ ПРАВОСЛАВИЕТО.
    БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1990ГОД. БЕ 9 500 000 ЧОВЕКА
    ЗА ТЕЗИ 33 ГОД. СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ВЕЧЕ ОКОЛО 12 000 000
    КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЛИКВИДИРАНИ УБИТИ 3 000 000 ЧОВЕКА
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОДЛЕЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОДЧИНЕНИ НА САЩ.

  3. „Мултимилиардерът и основател на CNN Тед Търнър още през 2008 г. говори за необходимостта от намаляване на световното население“ …………., след като му е голям мерак, предлагам да започне първо от себе си и се самосъкрати и изобщо на всички, които им идват такива идеи за „съкращаване на населението“ , да приложат тези идеи, първо върху себе си, за да видим и се убедим, че са прави в идеите си!

  4. Ндааа…, личният пример преди всичко, и който му харесва, да ги последва…

  5. Върху себе си и близките си до девето коляно за да сме сигурни че на никого повече няма да му идват в главата такива ,, блестящи“ идеи.

  6. А бре, тоя още ли не си е запълнил дупката? Айде ,наборе закъсняваш ,некой друг по -мераклия я байдън, я сорос че я заемат и после видиш ли! нема за тебе место ! И требва прав да та закопаят до кръста и за икономия на паметник да та варосат пак до кръста!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *