В България пълзи Фашизъм по украински. Прокарват го US-агенти и местни мутри. Заспал народе, чакай повиквателни!

До къде я докарахме?

Често са ме критикували за острия ми език, често са ме критикували, че скачам на всички…

В крайна сметка с вчерашния варварски акт на Паметника на Съветската армия се потвърди, че съм бил прав.

Нямаме опозиция, лидери и държавно мислещи политици … За управляващите мутро-фашисти да не говорим, че там положението е христоматийно!

След протестите срещу Борисов и Пеевски през 2020, в които активно участвах, заедно със стотици хиляди съмишленици, родолюбци и истински патриоти, вместо България да тръгне в една нормална посока на развитие, нея я катурнаха стремглаво надолу и като морални ценности, и като законност, и като международно присъствие…

Все си мислех, че Бойко Борисов и борисовщината са най-голямото дъно, до което държавата ни ще стигне през най-новата си история…. Оказа се, че в тези си мисли не съм бил никак прав.

Имало и по-голямо дъно, което се копае надолу ежедневно и то се самоопредели като „сглобка“.

Част от тези хора бяха доведени за ръчичка от американския посланик тук и наложени през US-агента Радев като министри през 2021 г. , към тях бяха прибавени зависими ренегати и други ниско морални индивиди….

Някой ще каже: Ама говори с имена? Веднага:

Визирам първите – триото Киро, Асен и Денков, доведени от Прокопиев и Безуханова и препоръчани от същите на онези на „Козяк“. Вторите са индивиди като Бойко Рашков, Настимир Ананиев, Явор Божанков, които предадоха всички ценности и обещания само след едно телефонно обаждане от ПосолствоТо (има и други, списъкът е доста голям).

Направи се всичко възможно през тези няколко години от 2020 г. насам вече не само европарите, а всичко в държавата да бъде „разпределено“ или иначе казано „окрадено правилно“ в зависимост от това кой и за колко време беше назначен във властта!

А накрая по „препоръка“ на ПосолствоТо всички тези бандити трябваше да се договорят и с ала-бала да направят сглобка… за да свършат някои полезни неща за задокеанските си господари. Така на власт дойде една чудна мешавица от реваншисти, фашисти, чужди агенти, доказани мутри и едно прасе, което до каквото не се е докоснало, то не е изсъхнало.

След фалшифицираните национални избори, окрадоха и местните такива. И всичко това се случи пред очите ни и с мълчаливото съгласие на ….. Опозицията.

Вярно, поразиграха някой и друг цирк за пред хората, но след като всичко мина, плеснаха с ръце и се прегърнаха под благосклонния поглед на общия си козяшки господар. Сещате се – онзи рогатия!

Резултатът го виждат всички:

– Посегнаха на църквата и гониха свещеници…

– Посягат на децата…

– Посегнаха на парите и колите ни…

– Посегнаха към жилищата ни…

– Посегнаха на енергетиката…

– Разпродават през куп за грош държавно имущество и държавна земя…

– Оставиха пенсионерите гладни за Бъдни вечер, което не се е случвало от н’ам кога….

– Посегнаха на историята, на паметта ни …..режат я с флекс и резаци като бедни цигани старо жЕлезо!

– Правят ни за резил и подигравка в света, слагайки ни до талибаните, които взривяваха културно-историческо наследство, за да затрият и те паметта на хората…

– Бойко Борисов и Делян Пеевски ни пишат конституцията!!!! Бойко, освен всичките му професии, дето ги знаем – от пожарникар през „футболист“, та до папа – вече е и юрист….конституционалист даже!

Конгречулейшън!

Започна една поредица от знакови убийства и оправдания за всички мутри и крадци. Като се започне от Къро, Галев и Алексей и се стигне до оправдания за Борисов, Божков , Севда, Горанов и вся остальная сволочь що беше за съд и визита при Бай Ставри… А опозицията мълчи и само джафка лекинко, за да не загуби и малкото трохички, които мутро-фашистите на власт й подхвърлят… под благия поглед на ПосолствоТо.

Ще питате къде е президента в този пъзел? Хах, ами на топло в президентството … „С вас сме г-н президент“ и после айде у лево.

Нима не се случи така? Изиграха ли го Кирето и Асенчо!? Съвсем не! Просто от ПосолствоТо го накараха да ги назначи, така както навремето същите заповядаха на Корнелия да назначи самият него. Другото назначение на г-н Радев в момента е да го играе доброто ченге. Добро, добро, ама пак американско.

Положението в България след преврата с ала-бала, циркът с машините по изборите и грубата намеса на посолството е: пълзящ фашизъм, завладяващ държавата, подобен на този в Украйна … Прокарван от US-шпиони и вербувани шарлатани, мошеници и мутри! Да си го кажем – става дума за целия наш елит на прехода – назначаван за елит от външните ни колониални господари на принципа на отрицателната селекция.

Най-прясното доказателство за това след чучнатите да ни управляват харвардски мръсници, е избраният кмет от ДС, наложен отново отвън… и варварски отрязаните глава и ръка на паметника. Алоууу, БСП-то, вий горди наследници на партизани и ятаци, помните ли как фашисткото правителство през 43-44 г. плащаше по 10 хил. лв. за всяка отрязана партизанска глава.

И всичко това пред погледа на президент с над 55% подкрепа и уж патриотична и лява опозиция с традиции в антифашистката борба…

Скапана държава със скапани управници и заспал народ, който чака да му турят ножа или да го изпратят да се бие на фронта за американските евроатлантически ценности… за 185-те пола, за меките китки и всите останали либерални извращения.

Честито!

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Австрия пази и уважава своя ПСА, без Червената армия и Сталин няма Австрия държава, с аншлуса тя е райх, без Червената армия Гърция до Пловдив щеще да е днес. Неблагодарност е рязането на ПСА, и то е вселенски грях
    Елхата де е, на немски, откъдето традицията иде се нарича не коледна а християнската елха, и сатанинските коледни украси унищожават християнски празник.
    Мълчах когато нацистите арестуваха край мене и арестуваните убиваха, казва пастор в райха, и така един след друг пак мълчах, докато дойде и моят ред.
    Хората бдете, Юлиус Фучик апел за бъдещето е оставил да се не забравя

  2. Виновен е президента – отявлен натовец и предател! Рогат добитък! Какво обеща ти на майка си, помниш ли? Защо доведе, по заповед на рогатия, тия изроди, тая която даде знак за демонтажа на паметника пак била човек от неговите служебни кабинети! Всички бяха фашисти, Русия, та Русия им бърка не знам къде си! Ако не беше скъпата Русия, днес нямаше да имате какво да разпарчатосвате и да грабите, мръсници недни! Анатема ви казвам, разтурихте армията, раздадахте оръжията ни, които ние българите сме платили, включително и аз с 40 години трудов стаж. Днес викате – няма пари за пенсионерите, а за украината фашистка – има нали?!

  3. УРОДИ ! Толкова ви е силата – да целувате задниците на краварите и да се борите с паметници.
    Май пак става актуален лозунга:
    СМЪРТ НА ФАШИЗМА – СВОБОДА НА НАРОДА !
    Уродите кирчо, кокорчо, свинята делянчо, юдейския предател паси, крадлата поптодорова, копелето на циганин ахметчо трябва да се премахнат от лицето на България.
    ЗАЩО БЕ ИЗРОДИ В СОФИЯ ИМА ПАМЕТНИК НА КРАВАРСКИТЕ ЛЕТЦИ, КОИТО БОМБАРДИРАХА ТОЗИ МИРЕН ГРАД, А НЯМА ПАМЕТНИК НА ПОРУЧИК СПИСАРЕВСКИ?
    ЗАЩО НЕ СЪБОРИТЕ ЧЕШМАТА ПАМЕТНИК НА ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ, ПОСТАВИЛИ БОМБА ВЪВ ВАГОН ЗА МАЙКИ С ДЕЦА?
    А къде ще отидете, когато краварите ви бичт шута както на клоунчето – наркоман зеленски?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *