Въргала се въргалял с 18-години по-възрастна от него

ВългалаВладислав Карамфилов – Влади Въргала, имал най-странната ученическа любов – с 18 години по-възрастна от него дама.

Това си призна самият той в  „На кафе” по Нова телевизия. Въргала залюбил по-зрялата жена, когато бил  в последните години на гимназията. Освен че Дулсинеята му била много опитна в леглото, тя пътувала и по света и му разказвала приключения и гледки, за които по времето на соца той изобщо не си е мечтаел, че някой ден може да види наистина.

Двамата изкарали едно буквално диво лято. Приятелката му продала една почти нова „Лада” за огромната  по онова време сума 7000 лв. Всичките пари били „опукани” на морето по заведения и глезотии, въпреки ниските тогава цени.

Когато влязъл в казармата, Влади бил много горд и щастлив, защото получавал по три писма на ден от любимата си. След време  те намалели до две, а после почти секнали.

След половин година, той излязъл в отпуск и решил да я изненада. Младият войник отишъл при нея без предупреждение, почуквайки радостно на вратата й. Актьорът не разкри какво точно се е случило в този момент и какво е заварил, но обясни, че дамата не била много щастлива да го види.

„Тя направи така нарочно, за да  приключи връзката ни. Дамата категорично смятала, че голямата разлика в годините им рано или късно ще си каже думата и ще стане повод за страдание, съжаление и мъки и на двамата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *