Външната министърка Генчовска поиска от Антъни Блинкен повече Войски на НАТО в България!

Министър Теодора Генчовска

В телефонен разговор между външните министри на НАТО-ските страни от Източна Европа (9-те страни от проекта „Триморие“) и държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, министър Теодора Генчовска е поискала засилване на военното присъствие на Източния фланг на Алианса.

Българската министърка е изразила загриженост от ескалацията на напрежението по границата между Украйна и Русия. Тя настояла за засилване на Източния фланг на НАТО с цел „по-ефективното сдържане на Русия“. Което преведено от дипломатически език значи – молба за повече американски войски в България!

Точно на противоположна позиция обаче е министърът на отбраната Стефан Янев, който преди дни заяви, че България няма нужда да се забърква в руско- украинския конфликт и че не е необходимо идването на допълнителни американски войски в страната ни. Бившият служебен премиер бе скоростно и яростно сдъвкан от шефа си – американския агент Кирил Петков, който побърза да обяви, че Янев е изказал лично мнение, но няма право на такова по въпроса.

В новото правителство Теодора Генчовска попадна от квотата на партията на Слави Трифонов. Шоуменът я бе предвидил за министър на отбраната в правителството на ИТН, което обаче се провали преди още да бъде гласувано от парламента. Преди да влезе в партията на Слави Трифонов, Генчовска беше част от администрацията на президента Румен Радев, където отговаряше за провеждането на анти-руската среща „Три морета“ в България. Тя е грижливо отглеждан НАТОвски ястреб с множество специализации през годините в американски и западноевропейски военни академии.

Генчовска е американски военен кадър, пробутан във властта проформа от партийката на Слави Трифонов. Преди нея за поста външен министър беше спряган Димитър Гърдев, също от квотата на тв водещия, който обаче не бе одобрен от US-посолството у нас и се наложи да бъде заменен от „подходящ човек“.

Да обобщим: На среща на страните от американския проект „Три морета“ за война с Русия, българската външна министърка е помолила САЩ да ни пратят още американски войници за бъдещи военни действия от наша територия срещу братска Русия.

На фона на това изказване днес финансовият министър Асен Василев обяви, че започваме строежа на 5 моста на Дунав и три тунела под Стара планина – военна инфраструктурата, маскирана като гражданска и ориентирана от север на юг, така, както предвижда проекта „Три морета“. Същият проект, за който Румен Радев горещо ни уверяваше, че е граждански. Да, бе, да! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. МРЪСНА ТЪПА КУРВО ГАНЧОВСКА НА ТЕБ НАРОДА НАРЕДИЛ ЛИ ТИ Е ДА ВИКАШ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ АКО ТЕ Е СТРАХ ОТ БРАТСКА РУСИЯ МАХАЙ СЕ НАМЕРИ СИ БАРДАК КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕШ ПО СВЕТА НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ С РАДОСТ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕМ НА ОБИЧАНА БРАТСКА РУСИЯ И С ЧЕСТ ОСТАВАМЕ В РОДИНАТА

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС КИРЧО КОКОРЧО ТРИМОРЕЦА СЛАВИ МАСТИЯТА ГЕНЧОВСКА ГЕШЕВ БОРИСОВ ВЪН БЪЛГАРОУБИЙЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОМРАЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СИ ИСКАМЕ БРАТСКА РУСИЯ

  3. Страната ни абсолютно безотговорно се въвлича в опасно враждебни ситуации от една шепа послушни мекерета на Вашингтон. Без замисляне, без каквото и да е предвиждане за евентуални последици от недообмислено и прибързано решение, без дори собствена убеденост при взимането му и без съвест и страх, виждаме как тотални аутсайдери, без всякакъв политически и управленски опит поставят страната в опасни за съществуването й ситуации. Крайно непознаваеми дребосъци с нулев авторитет и съмнителни биографии изплуват от нищото, след намесата на външни сили, се настаняват на отговорни постиве, които предполагат максимална компетентност. Единственият успешен през годините ход на страната е взет от народа пренебрегвайки умуването и колебанията на управниците през 1885г. с присъединяването на Източна Румелия към Княжеството. След тази дата цялата ни история е пропита от съобразяване с чужди интереси, погрешни за страната съюзи и фатални решения взимани от безотговорни фигури – слуги на чужда воля. Все така, все по-ниско наведени на все по-безцеремонен външен диктат. И винаги губещи. Та до сега.

  4. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА УБИЕМ С КАМЪНИ МЪСТИЯТА ГАНЧОВСКА И ХАРВАРДСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ СЛУГИ НА САЩ НЯМАТ ПРАВО ОТ ИМЕТО НА НАРОДА ДА КАНЯТ В РОДИНАТА НИ АМЕРИКАНСКИ И НАТОВСКИ ВОЙСКИ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ НОВА НЕ СА НАПРАВИЛИ НИТО БОРИС III НИТО БОГДАН ФИЛОВ ПОЗОР

  5. НЯМА ЛИ КОЙ ДА РАЗСТРЕЛЯ ГАНЧОВСКА И ХАРВАРДСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ

  6. По кротко Господа, когато гласувахте мислихте ли, какъв политик е учиндолският шоумен, така грижливо поддържан от Козяк за да чалгизира населението. Е гласувахте ли за него, ами за останалите и най вече за Харвардския младеж. Значи Янев сгрешил и изразил лично мнение, ами тая никаквица чие мнение изрази, на народа ли. Ей колониални дебили, нищо добро не ни чака. В една призната и утвърдена колония и чистачките в правителството се одобряват от Козяк. Оставиха Бойчето да се на..ра 12 години, сега е дошло времето съвсем да ни приключат. БГ е само една територия, населявана от старци, цигани и дебили.

  7. КУРВАТА ГАНЧОВСКА НЯМА ПРАВО ДА ИСКА АМЕРИКАНСКИ И НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 85% ОТ НАРОДА НЕ Я Е ИЗБИРАЛ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ ПОМОЩ ОТ БРАТСКА РУСИЯ ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ НАСТОЯЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ ПРЕДАТЕЛИ ФАШИСТИ НИЕ НАРОДА НЕ ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКИ НАТОВСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ СПРЕТЕ С КУРВЕНСКИТЕ СИ НОМЕРА ЗАПОЧВАМЕ ДА СТРЕЛЯМЕ ПРЕДАТЕЛИ

  8. Тази пача нали е с КОВИД. Така, че всяко едно нейно мнение, изразявано по какъвто и да е начин, да се счита за нефелно под влиянието на този коварен бацил. Моля нашите съюзници и партньори да я извинят за неадекватното си плямпане, и в никакъв случай да не им минава през главата, че вкарването на чужда войска в България ще мине гладко или че въобще ще мине. Моля и всички държавни/дървени глави на България да се разграничат от бълнуванията на една министърка.

  9. Подкрепям всичко казано по-горе! Цялото сегашно правителство събрани от кол и въже, са некомпетентни, самонадеяни, продажни палячовци! Слугинаж!

  10. ДА ЖИВЕЕ СВЕТОВНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !
    СЛАВА НА БОРЦИТЕ ЗА МИР, КОЙТО ПОЛУЧИХА НОБЕЛОВИ НАГРАДИ ЗА МИР !

    СЛАВА И НА ДРУГИТЕ БОЙ-ЦИ ЗА МИР С ЛЕНИНСКИТЕ НАГРАДИ И ТЕ СИ МЪЛЧАТ !

    ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ ДА ЖИВЕЕ СВЕТОВНАТА ВОЙНА И ЛИБЕРАЛИЗМА, КОЙТО ИЗБРА БЪЛГАРСКИЯ ГЛУПАК НАРЕЧЕН ИЗБИРАТЕЛ УЧАСТВАЛ С 15 % ИЗБИРАНЕ НА ДУПЕ-ТАТИ, КОЙТО ЖЕЛАЯТ ВОЙНА И СЕ БОРЯТ ЗА ПЕНСИИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

    ДА ЖИВЕЕ ПАРТИЯТА „ПРОСТА КЪРДЖАЛИИСКА ПУТКА „/ПКП/“ !

    УРА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ НЯКОГА ДРУГАРЯТ ХРУСЧОВ ЗАЯВИ ЧЕ НА ВЕЛИКА БРИТАНИЯ СА НУЖНИ ЧЕТИРИ ВОДОРОДНИ БОМБИ, ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА ЗА МАЛКА БЪЛГАРИЯ КОЛКО И ТРЯБВАТ !

    ДА ЖИВЕЯТ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ, КОЙТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГИ ПОЗДРАВИМ !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
    ВРАЦА ПО БЪДНИ ВЕЧЕР НА СТАРО КАЛЕНДАРИЕ …
    6 ЯНУАРИ 2022

    • Вземайте лекарства, за да предотвратите напредъка на старческо слабоумие и се радвайте, ако все още контролирате простатата и аналния си сфинктер. За другото има кой да мисли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *