Във Франция се проведоха редица протести срещу НАТО и участието на страната в конфликта в Украйна: Никакви самолети и танкове за Украйна!

Флориан Филипо, лидер на партията на френските патриоти и бивш евродепутат, разказа за вчерашната поредица от протестни митинги в цяла Франция срещу участието на страната в конфликта в Украйна и срещу подкрепата на правителството на политиката на НАТО:

„Най-мащабната акция се проведе в Париж. А в цяла Франция общо се проведоха 25 акции“, каза политикът.
По думите му в „Марша за мир“ само в Париж са участвали около 50 000 души. Подобни протести се проведоха в над 20 френски градове като Марсилия, Тулон, Дижон, Аячо (Корсика), Кан и пр.

„Никакви самолети, никакви танкове, никакви ракети за Украйна! Време е да напуснем НАТО! Не на третата световна война!“ — скандираха протестиращите, участвали в парижката акция, която френските и западните медии, разбира се, напълно игнорират и цензурират.

Филипо публикува видео в Туитър, на чиито кадри се вижда как разрязва знамето на Северноатлантическия алианс по време на демонстрацията като символичен жест в подкрепа на оттеглянето на страната му от тази структура.

Франция, Германия, България с вчерашния масов протест против връщането на фашизма… това е само началото… дните на алианса са преброени. Все повече и все по-мощен започва да се чува гласа на европейските народи, които са срещу участието в мръсните схеми на САЩ и глобалистките им слуги… схеми, които водят до смъртта на стотици хиляди невинни. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Борбата е безмилостно жестока.
    Борбата, както казват, е епична.

    Във гората враг стаен.
    Във гората – мрак и изстрел.
    Той лежи. Лежи ранен. И през тъпа болка мисли.

  2. Насилието и престъпността, дрогорането са станали масово явление в нашите съкровени съюзници, с които да сме в постоянна синегрия.Чикаго, Филаделфия, Камден и много други https://www.youtube.com/watch?v=6QMNNQWhhMk

  3. По принцип франция има много повече милеещи за родината си офицери от България, но изглежда и те като индианците залитат по наглосаксонските мантри, да свалят властта с протести.
    Който го е страх да грабне оръжието и да се бори за свободата си ще си остане вечен роб на наглосаксонските сатанисти, а децата му ще раждат негърчета мюсюлмани!

  4. Във Франция протести,а у нас срещат ония от Щатите,само червен килим не са им опънали! Слугите срещат Господарите! И към водата вече се оглеждат! Народа обаче ще чества,я Зарезан,я Валентин! Това е положението,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

    • И с протести кво се постига?
      Или и ти като всеки роб на адово изчадие вярваш, че може да събориш империята със сътворените от нея номера?
      Протестирай си, не ми пречиш, но за революция се иска народ, не население с робско мислене или с неспособност да мисли. Оръжие и водачи.

      • Не си ме разбрал правилно! У нас дори за протести не се говори,камо ли да се състоят.
        И аз съм за Революция,ама.,.ТЯ СЕ ПРАВИ С ХОРА.ТА,ЩЕ ЧАКАМЕ ПАК БРАТЯТА РУСНАЦИ!

      • Така е, всеки народ с преобладаващо некадърно и склонно към робство население, разчита на чужда помощ.
        Ние като робите през турско време нямаме право да сме въоръжени и да мислим, за да не ни мине през ум да потърсим свободата си.

  5. няма нищо вечно на този свят,
    ще дойде времето и на крадливия алчен елит,
    с протести се започва, водач ще е естествения развой на събитията балансиран от енергията на гняв и отмъщение, надигай се цунами, грабвайте телата,камъне и дърве..

  6. “ КАДИРОВ С БАТАЛЬОНА СИ И „ВАГНЕР “ ИДВАЙТЕ ПО СКОРО В БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ДА ИЗХВЪРЛИМ ЖИДОВЕТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

  7. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ВИНАГИ ВОВЕКИ ЩЕ ОБИЧАМЕ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И Н И К О Г А НЯМА ДА НИ ПРОМЕНИТЕ

  8. Имам една мечта! Да срешна на улицата един Соломон – същия който ни вкара в НАТО, без да е бил и един ден войник. Ще му бия само един шамар – нищо повече!Хора – няма нужда от революции а от търсене на реална, истиска отговорност а не измишльотината „политическа отговорност“, от всички които ни докараха до тук. Където и да се намират по света. Отговорност веднага а не после. Отговорност пред всички гладни в България! Иначе наистина нещата отиват към революция!

    • Пусито ходи с гардове и единственото спасение да се докопа до него може да е някой от 8-10 те самоубийци, които всеки ден отнемат живота си, след като попаднахме в рая на ОТАН!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *