Волен Сидеров: Свалянето на имунитета ми е хубав ден за наркомафията у нас!

Волен НСДнес е един хубав ден за българската наркомафия, защото  свалят имунитета ми и извиват ръцете ми.

Това  каза Волен Сидеров от парламентарната трибуна.  Удар ми нанасят едновременно  МВР, прокуратурата, родното ни правителството и парламентът, сякаш съм най-големият престъпник в страната. Сякаш без мен държавата цъфти и процъфтява и аз съм единствената й пречка.

Лидерът на „Атака“  показа от трибуната снимка, на която полицай го е хванал  през врата и буквално  го извлича от НАТФИЗ.  „Това ли  е спазване на депутатски имунитет?  Та той, видно от снимката,  ми беше свален на 25 октомври, когато към мен се отнесоха като към престъпник. А после ме държаха, за да ме бият“, категоричен е  Сидеров.

Той отправи обвинение към полицията, че не се бори с разпространението на  наркотици, а  покровителства тази търговия от най-високо ниво. Че по този начин не само се вливат огромни суми в джобовете на управляващите, но и се постига и друга цел, народът да се държи дрогиран и пасивен.

Атаката срещу мен започна, защото бръкнах в гнездото с осите. Исках да го разтуря. И тук в тази зала някои депутати добре ще ме разберат, защото собствените им деца са наркозависими, те си знаят кои са, аз ги знам, но няма да ги посоча с пръст, защото самите те са жертви и имат сериозна  лична драма, каза Сидеров.

Той обяви пред всички, че шепа соросоиди управляват България и всеки, който им попречи, го обявяват за враг на държавата. Смачкват го, извиват му ръцете и го хвърлят зад борда.

За да могат безнаказано родните управляващи да пласират наркотици и да угаждат на опорните точки на американските си господари.

Сидеров обеща да направи потресаващи разкрития за властта и наркопазара в предаването си тази вечер по телевизия Алфа.

https://youtu.be/4HC_qvqyZFw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *