Как взимат висше българските се*с бомби /шокиращо признание/

КучковаСе*сбомбата Елена Кучкова е поредната родна силиконка, която се изфука, че е вече дипломиран икономист в Пловдивския университет.

Моделката се сдобила с  жадувания документ за завършено висше образование преди дни и е изключително горда от себе си. Тя няма особено големи мераци да използва кетапа си, който притежава по настояване на родителите си да завърши нещо там и за собствено самочувствие.

Състуденти на Кучкова твърдят, че тя не била сред най-редовните на лекциите през четирите години на обучение.  Русокосата красавица  се появявала по коридорите и залите  на ВУЗ-а едва в края на семестъра, за да я забележат преподавателите. А след това не се явявала на редовната сесия, защото имала много отсъствия, а направо на поправка, където оставала с преподавателя насаме.

 За неин късмет повечето й преподаватели били от мъжки пол и на сериозна възраст. Докато нейните колеги се притеснявали и заеквали, Елена влизала със силикона напред,  усмихвала се чаровно и невинно, лепвала  по една звучна целувка по бузките на професорите, отърквала се невинно в тях и започвала да се коси, че въпросът току що излетял от главата й. Преподавателите обаче не обръщали внимание на тази дребна подробност, на всеки му се случва да забрави. Затова  оценявали целувката с много добър или отличен.

Как плеймейтката е минала  държавния си изпит никой не знае, но така или иначе е  стигнала до дипломиране.

Тя обаче  обаче не обичала да казва, че е висшистка, защото събеседниците й се чувствали длъжни да започнат да говорят на тема икономика, а тя нищо не разбирала и гледала стреснато и неадекватно. Затова дипломата вади само в краен случай за доказателство, че плеймейтките не са тъпи.

https://youtu.be/rCvijS1uK2U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *